× Átváltok a Westend applikációra

Keresd üzleteink ajánlatait a Westend Appban!

Én főzök neked: Ismerd meg éttermeink arcait!

Én főzök neked: Ismerd meg éttermeink arcait!

2020-10-19 12:53:42

Reggelizz, ebédelj, vacsorázz 500 forint kedvezménnyel!

Keresd hostesseinket a Westendben és legyen tiéd az 500 Ft értékű kupon egyike, melyet október 26 - november 15. között a megjelölt éttermeinkben és kávézóinkban vásárolhatsz le, minimum 2.500 forint értékű vásárlás esetén.*  

A kupont a következő helyen tudod beváltani:

ATIKOS Görög ÉtteremBuddha Original, Grill Land, Häagen-DazsHisztéria Cukrászda és KávézóISTANBUL Török étterem, Just Clear Coffee, KFC, Westend LeroyMr. Gofri Sütödéje és PalacsintázójaMucho BurittoNORDSEEOkay ItaliaPerk Cafe, Pepita Étterem, Pizza HutStrandcafé by NordseeSushi TimeTGI Friday's, Thai Food, Wok n’GO

Keresd a kuponelfogadóhelyeket a Westendben!

Ismerd meg az emberek, akik a reggelid, ebéded és vacsorád mögött állnak!

Kóstolj bele az ízek világába a Westenddel, kezdve a norvég halaktól, az olasz tésztán át a mexikói burritóig vagy az ázsiai fogásokig!

Éttermeink munkatársai munkájuk során különös figyelmet fordítanak az egészségügyi előírások betartására. Ételeid készítése során maszkot viselnek, de kampányunkban anélkül szerettük volna bemutatni őket, hogy tudjátok, a maszk mögött mindig ott rejlik egy mosoly, amivel téged várnak.

Ismerd meg a Westend Stand Cafet Ismerd meg a Westend Haägen Dazst
Ismerd meg a Westend KFC-t Ismerd meg a Westend Hisztériát

Häagen-Dazs  - Barbara

Kínálatunkból a Brownie Explosion kreációja a kedvencem, ami belga csoki és vanília-karamell-brownie fagyiból áll, brownie süti között tálalva, és mindezt trüffel öntettel, és karamellizált mogyoródarabokkal díszítjük.

Azért ajánlom a Haagen-Dazs termékeit, mert a mi fagylaltjaink különböznek más fagylaltoktól: csak természetes összetevőket tartalmaznak. Jó érzés jó minőségű termékeket kínálni a vendégeknek.


Strandcafé by Nordsee – Bettina

Bármelyik terméket szívesen ajánlom, mert választékunk a mai trendeknek megfelelő, édes és sós süteményeink között mindenki megtalálja az ízlésének leginkább megfelelőt.

Szeretem a vendégeket és jó, hogy olyan termékeket kínálunk, ami miatt szívesen visszatérnek hozzánk.

 
KFC - Petra

Személyes kedvencem a Twister Box, amit a csirkehúsos Classic vagy a vegetáriánus Halloumi változatban is megtalálhattok.

Frissen készült ételeket árulunk, hazai alapanyagokból. Jó egy olyan étteremben dolgozni, aminek a termékei igazán népszerűek a vásárlók körében. A vidám csapat pedig gondoskodik arról, hogy jó hangulatban teljen a munka.

Hisztéria Cukrászda és Kávézó - Virág

Kedvencem a frissen őrölt olasz kávé és a gofri.

Nagyon magas minőségű alapanyagokból dolgozunk, amire személy szerint én is büszke vagyok. Üzletünkben nagyon jó a hangulat, kedves a kiszolgálás, amit a vendégek visszajelzése is megerősít.

Ismerd meg a Westend Freshlandet Ismerd meg a Westend Bellozzot
Ismerd meg a Westend Okay Italiat Ismerd meg a Westend Nagyi Palacsintázóját

Freshland - Rebeka

A mostani helyzetben a legfontosabb a megfelelő mennyiségű vitamin bevitel és az egészséges táplálkozás az immunrendszerünk védelme érdekében. Ezért én a 100%-os Vitamixeket és a saláta különlegességeket ajánlom elsősorban.

Éttermünkben csak friss és természetes alapanyagokkal dolgozunk. Elkötelezett hívei vagyunk a fenntarthatóságnak, ezért szinte csak lebomló – és újrahasznosított csomagolóanyagokat használunk. Mindemellett szuper a közösség, szinte családként töltjük együtt a napjainkat. 


Nagyi Palacsintázója - Gabriella

Kínálatunkból a sós és édes rakott palacsinták a kedvenceim.

Éttermünket, azt hiszem, nem is nagyon kell ajánlani, hisz nincs is olyan ember, aki a palacsintát ne szeretné, nálunk pedig mindenki megtalálja a kedvencét!

 Okay Italia - Zoltán

Tortelloni di carne alla Rossini az én ajánlatom.

Ételeinket autentikus olasz receptek alapján eredeti olasz alapanyagokból készítjük. Mi vagyunk az az étterem, ahol Itália ízei mellett az olasz életérzést is megkapják a vendégek.

Bellozzo - Evelyn

Az én kedvencem a pesto-s tészta.

Három kulcsszavunk: frissesség, minőség, egyszerűség. Nálunk nem kell választanod közülük, mert mindhármat garantáltan megkapod a Bellozzoban! 

Ismerd meg a Westend Buddha Originalt Ismerd meg a Westend Belfritet
Keresd fel Just Clear Coffee-t a Westend Keresd fel a Smokey Monkies BBQ-t a Westendben


Buddha Original - Mote

Pad Thai a személyes kedvencem.

Éttermünkben eredeti ázsiai alapanyagból készítünk autentikus fogásokat. Szószaink saját konyhánkban készülnek és teljesen egyedi ízvilágot hoznak a magyar kulináris piacra.  A speciális főzési technológiának köszönhetően ételeink megőrzik frissességüket és vitamintartalmunkat, így kiváló elemei lehetnek akár speciális diétáknak is.

Belfrit - Laura

A Belfrit ételek közül kedvencem a kakukkfűvel fűszerezett mangalica burger, természetesen az isteni belga hasábburgonyával.

Azért ajánlom a Belfritet, mert nálunk a forró, ropogós krumpli friss burgonyából készül, ráadásul 18 féle szósz közül választhatsz hozzá kedvedre valót. Éttermünkben készülnek a legjobb hamburgerek 100%-ban marhahúsból vagy mangalicából. Az adagok pedig akkorák, hogy biztosan jóllakottan távozol tőlünk.


Smokey Monkies BBQ & Grill - Zoltán

A mézes-mustáros tarját ajánlom grillezett zöldséggel vagy salátával.

A hagyományos BBQ otthoni körülmények között nem olyan egyszerűen elkészíthető. Éttermünkben vendégeinket széles kínálattal várjuk, ahol megismerhetik a szaftos húsokat és a különleges (füstben történő) elkészítési módot.


Just Clear Coffee - Dóri

 Just Clear Coffee a Mentes Kávézó kínálatából a pohárdesszerteinket ajánlom, számomra a túrógombóc eperöntettel az egyértelmű kedvenc.

Szeretem, hogy a kávézónkban minden elérhető és megtalálható, mint bármelyik nagy, nemzetközi kávézóláncban, csupán csak (tej)cukor, glutén, laktóz, színezék, tartósítószer mentes és vegán megoldásokban. Az egészséges életmódot könnyen mindennapjainkba ültethetjük, és ebben a Just Clear Coffee kínálata segíthet. Vendégeinket saját fejlesztésű süteményekkel, 11 féle egyedülálló pohár desszerttel várjuk. Kávéinkat több féle növényi tejjel és cukormentes ízesítéssel is kérheted. Számomra a mentes szó nem csak divat, hanem egy fenntartható és egészségesebb életmód.

Gyere, próbáld ki mentes termékeinket! Segítünk, hogy megtaláld a te kedvencedet a prémium minőségű kávé és az isteni mentes desszertek közül. Szeretettel várlak!

Ismerd meg a Westend Starbuckot Ismerd meg a Westend Wok n' got!
Ismerd meg a Westend Vapianot! Ismerd meg a Westend TGI Friday'st!

 Starbucks - Szandi

Az a jó a Starbucksban, hogy mindenki megtalálja a saját ízlésének való kávét. Kávé mellett pedig nagyon sok szendvics és sütemény közül lehet választani.

Az én kedvenceim a tejszínhabos mogyorós latte csoki tortával.


Wok n’ Go - Zhang

Én a fafülgombás csirkét ajánlom kínálatunkból.

Nagyon sok kedves vendég fordul meg a Westendben, ahol változatos fogásokat kínálunk, rengeteg zöldséggel és autentikus ízekkel.


Vapiano - Tibor

A Scampi e spinaci az én személyes kedvencem.

Aki szereti az olasz ízeket, nálunk a legjobb helyen jár, hiszen a legfrissebb alapanyagokból, minden nap frissen készült tésztákkal várjuk Vendégeinket, mely után egy könnyed desszertet, vagy egy eredeti olasz kávét is el tudnak fogyasztani.


TGI Friday’s - Benedek

Az én kedvencem a Fridays Signature oldalas fűszeres hasábburgonyával és whiskey szósszal.

Nagyon jó csapatban dolgozunk, szuper kollégákkal. Sosem szűnő lelkesedéssel és lendülettel szolgáljuk ki a vendégeket, akik ezért szívesen járnak vissza hozzánk.

Ismerd meg a Westend Mr. Gofri Sütödéjét Ismerd meg a Westend Sushi Time
Ismerd meg a Westend Nordsee-t Ismerd meg a Westend Mucho Burritot

Sushi Time - Kim 

Én a legtöbbször a Biggie boxot választom, mert 7 fajta sushit tartalmaz és igazán laktató, akár 4 főre is!

Azért ajánlom a Sushi Timeot, mert nálunk egyszerűen és gyorsan tudsz friss és egészséges ételt fogyasztani, amikor csak szeretnél. Saláták, Fresh Boxok, levesek, curryk, sőt 3 fajta desszert is vár nálunk!
 

Mucho Buritto - Attila

Én magam nagyon szeretem a mexikói ízeket. Étlapunkról a burritot ajánlom, mert mindenki saját ízlése szerint választhatja ki, mivel töltsük meg.

Aki hozzánk betér, azzal szívesen beszélgetek, így a finom fogásokon túl általam is megismerheti a mexikói konyhát.

Nordsee - Gyula

Kínálatunkból kedvencem a fekete tőkehalfilé erdeigomba mártással.

Mint tudjuk, a hal az egyik legegészségesebb étel. Azért ajánlom éttermünket, mert a Westend bevásárlóközpontban mi vagyunk az egyetlen kifejezetten halakat kínáló étterem. Ételeinket helyben, mindig frissen késztjük el vendégeinknek.

Mr. Gofri Sütödéje- Fruzsina

Sós ételek közül az amerikai Hotdog és a csirkés Cézár gofri a személyes kedvencem. Édes gofrik közül pedig a lótuszkrémes, melyhez nagyon jól passzol a banán, az eper, a tejszínhab és a lótuszkeksz morzsa.

Azért ajánlom éttermünket, mert „Ez az a hely, ahol a gofris álmaid valóra válnak.” Nálunk legfontosabb a minőség, a precizitás, a gyors, pontos kiszolgálás és a jókedv, amit vendégeink is megtapasztalhatnak.

Ismerd meg a Westend Perk Cafe-t! Ismerd meg a Westend Pizza Hutot!
Ismerd meg a Westend Atikost Ismerd meg a Westend Pepitát!

Pizza Hut - Kitti

A vastagtésztás, olaszkolbászos pizza a kedvencem a kínálatunkból.

Kézzel nyújtott pizzáinkat látványkonyhánkban vendégeink szeme láttára készítjük, így először a szemet, majd a szájat lakatjuk jól finomságainkkal.


Perk Cafe - Richárd

Leginkább frissen facsart gyümölcsleveinket ajánlom!

Velem már 7 éve találkozhatnak a törzsvendégek, azt hiszem, ez sokat elárul a kávézónkról. Csapatunk igazán vidám, barátságos, mindig szeretettel várjuk a Westend vásárlóit, ha szeretnének kicsit megpihenni, és elfogyasztani egy finom kávét, sütit vagy gyümölcslevelet.


Pepita magyaros étterem - Böbe

Kedvencem az almával és camamberttel töltött csirkemell baconbe tekerve, négysajtos szósszal, és a csirkés mozzarella saláta.

Nagyon jó kis csapat vagyunk, akikhez örömmel járnak vissza a vendégek. Étlapunkon számtalan ízvilág, ételfajta megtalálható, így mindenki megtalálja az ízlésének, étvágyának megfelelőt.

Atikos Görög Étterem - Mustafa

A Mustafa menüt ajánlom, ami egy választható levesből, főételből és desszertből áll. Nálunk a mákosguba „kötelező”. 

Sok törzsvendégünk van, a fiatalokat pedig diákkedvezménnyel várjuk. A kínálat minden nap változik, de a jó hangulat állandó!

Ismerd meg a Westend Istanbult Ismerd meg a Westend FitCandyt
Ismerd meg a Westend Ázsia Büfét

Istanbul Török Étterem - Hakan

Az én személyes kedvencem a borjú gyros és a török muszaka.

Vendégeink nagyon szeretik, hogy csak friss alapanyagokkal dolgozunk és igazi autentikus ízvilágú ételek közül válogathatnak. Itt mindig jó a hangulat, remek a csapat, velem már 17 éve találkozhatnak a vásárlók, sokat közülük már személyes jóbarátként üdvözlök.

FitCandy - Szilvia

Bármit szívesen ajánlok a FitCandy pultjából, mert minden termékünk saját készítésű, prémium minőségű, diétás desszertkülönlegesség, legyen szó édes vagy sós ízekről.

Alakbarát és mentes desszerteket kínálunk mindenki számára. Aki szeretne odafigyelni az alakjára, egészségére, vagy valamilyen összetevő tekintetében érzékenysége van, várjuk szeretettel! Rengeteg vidám és kedves ember tér be hozzánk, akiknek örömet tudunk szerezni a termékekkel, az ő visszajelzéseik lelkesítenek minket nap mint nap.
 
 Ázsia Büfé – Csin

Eredeti ázsiai ízeket kínálunk hatalmas választékkal és adagokkal. Ázsiai szakácsaink minőségi alapanyagokból sütik, főzik kedvenceinket. Választékaink között megtalálhatóak a szecsuáni ételek, pirított rizsek és tészták különféle feltétekkel, valamint nagy választékban tengeri és zöldséges sushikat is kínálunk. 

Kedvenc fogásaim a fafülgombás csirkehús és illatos-omlós kacsafalatok. Érdemes nálunk mindkettőt megkóstolni.

*A kupon készpénzre nem váltható, más kedvezménnyel nem vonható össze. Egy vásárlás alkalmával 1 db kupon használható fel.
 
 
A további ajánlatokat és híreket keresd az Appban!
WESTEND APP LETÖLTÉSE

Gyűjtsd a pontokat, keresd a kedvezményes kuponokat az Appban!

Letöltöm a Westend Appot

Westend applikáció - Szokj hozzá a jóhoz!

A vásárlás új hulláma már a telefonodon is!
Töltsd le, szabd magadra és böngéssz a neked szóló lehetőségek között!

Miért jó a Westend ingyenes mobilalkalmazása

  • Kedvezmény Kuponok
  • Személyre szabott ajánlatok
  • Pontgyűjtés és azonnali ajándékok
  • Érintésmentes parkolás
  • Westenden belüli navigáció

A te telefonod, a te Westended