× Átváltok a Westend applikációra

Keresd üzleteink ajánlatait a Westend Appban!

Fogadom, hogy jó leszek magamhoz!

Fogadom, hogy jó leszek magamhoz!

2020-01-06 09:39:58

Január elején sokak új fejezetet kezdenek, tiszta lappal indulnak. Az újévi fogadalmak is ilyenkor fogalmazódnak meg. A leggyakoribbak természetesen az egészséghez, a makacsul ragaszkodó plusz kilókhoz, a lelki – testi harmóniához kapcsolódnak.

Minden fel nem adott újévi fogadalom alapja, hogy akard eléggé, bízz magadban, és adj időt annak, hogy az új szokások a rutin részévé váljanak. Ami még nagyon fontos, hogy ne add fel!

Ép testben, ép lélek. – Bármennyire is régi és közhelyes mondás, akkor is nagyon igaz. Hiszen gyakran a lélek is akkor talál önmagára, ha a test formába lendül, a tükörképünk elégedettséggel és magabiztossággal tölt el bennünket. Egészségesen és kirobbanó tettvággyal indulunk a további céljainkért!

Fodrasz_westend
Frissítsd fel a külsőd egy új frizurával

Mindenkinek arra van ideje, amire szeretné – hányszor hallottuk ez, sőt lehet, hogy párszor mi is mondtuk másoknak, jó tanácsként. Az időmenedzsment viszont ennél összetettebb dolog. Kezdetnek tökéletes, ha megfogadod, hogy felhagysz a halogatással és tudatos tervezésbe fogsz. Ha állandó időzavarban szenvedsz, akkor számodra nagy segítség lehet egy bevásárlóközpont, hiszen itt egy banki ügyintézést követően, megveheted az étrendkiegészítőidet, szépülhetsz a haj - és körömszalonokban - akár bejelentkezés nélkül is - beszerezheted a kozmetikumaidat, melyek az otthoni lassuláshoz, én-időhöz szükségesek.

Ha megfogadtad, hogy 2020-ban többet törődsz magaddal, akkor fontos, hogy rendszerességet vigyél a dologba és ne hagyd, hogy más teendők miatt feledésbe merüljön. 

Egy tipp: ha épp kilépsz a kozmetikustól, fodrásztól, körmöstől és elégedett vagy az eredménnyel, akkor rögtön kérj egy időpontot a következő hónapra is, így bekerül a naptáradba és a többi tennivalódat már eköré szervezheted.

körömápolás_westend
Kényeztesd magad egy körömápolással

A Westendben számos haj - és körömszalon várja, hogy náluk töltsd az saját magadra szánt időt! Ne halogasd, keresd fel valamelyiket mihamarabb! 

Schwarzkopf Szalon, Quick Hair Szépségszalon, BraidMe-Beauty Station, Hair Plus Fodrászat, Crystal Nails, Nail & Go, Nail Dreamer, Műköröm Centrum, Brooklyn Barber, Budapest Barber shop

 

További feltöltődős tippekért töltsd le a Westend applikációt,
és nézz szét üzleteink és ajánlataink között!

Képek forrása: freepik.com

Gyűjtsd a pontokat, keresd a kedvezményes kuponokat az Appban!

Letöltöm a Westend Appot

Westend applikáció - Szokj hozzá a jóhoz!

A vásárlás új hulláma már a telefonodon is!
Töltsd le, szabd magadra és böngéssz a neked szóló lehetőségek között!

Miért jó a Westend ingyenes mobilalkalmazása

  • Kedvezmény Kuponok
  • Személyre szabott ajánlatok
  • Pontgyűjtés és azonnali ajándékok
  • Érintésmentes parkolás
  • Westenden belüli navigáció

A te telefonod, a te Westended