× Átváltok a Westend applikációra

Keresd üzleteink ajánlatait a Westend Appban!

Hogyan éld túl az otthonoktatást anyaként?

Hogyan éld túl az otthonoktatást anyaként?

2020-04-29 11:25:00

Az iskolák hat hete zárták be a kapuikat és ezzel egyidőben egészen új dimenziók nyíltak meg a családok életében. A helyzet finoman szólva sem egyszerű, hiszen még több fronton kell a szülőknek helyt állniuk. A kisebb gyerekekkel tanulni kell, a nagyobbak munkáját figyelemmel kísérni, és sokaknak home office-ban ugyan, de elvégezni napi 6-8 óra munkát, az egyéb háztartási teendők mellett. Nos, ezt még leírni is csak egy többszörösen összetett mondatban sikerült. A legfontosabb tanács, amit a túlélés érdekében adhatunk, hogy ne hagyd, hogy a humorérzéked cserben hagyjon. Az első hetekre jellemző káoszban ez még keveseknek ment, de egyre többen rájöttünk, hogy az egyetlen járható út, ha belelazulunk a helyzetbe.

Tudjátok, mi #veletekvagyunk, támogatásunk jeléül pedig összeállítottunk egy „túlélő készletet”, ami segíti átvészelni ezt az időszakot. ?

#1

Soha ennyire nem volt fontos az énidő szerepe, mint ebben a bizonytalan ideig tartó összezártságban. Ezért, ha este sikerül végre elnyúlnod a kádban, kényeztesd magad egy isteni a habfürdővel. Például egy narancsos illatú Lush Brightside biztosan segít meglátni az élet naposabb oldalát. 

Lazíts a Lush Brightside-dal
Lazíts a Lush Brightside segítségével 

#2

Ha halmozni szeretnéd az élvezeteket, akkor a habfürdőbe vigyél magaddal egy jó könyvet is. Különösen fontos, hogy ne csak híreket olvassuk ebben az időszakban, mert az csak növeli a szorongásunkat, hanem hagyjuk, hogy kikapcsolja az agyunkat egy magával ragadó történet. A Libri és az Alexandra kínálatában biztosan találsz kedvedre valót. Ha folyton azon töröd a fejed, hogy milyen finomságot süss a mindig éhes siserehadnak, akkor a napokban megjelent Náray Tamás: Utolsó reggeli Párizsban - Kedvenc francia süteményreceptjeim c. könyve biztosan rengeteg inspirációval szolgál majd. A több hónapos 24 órás együttlét a legrutinosabb szülők elé is akadályokat görget, ezért ha egy nevelési könyv után nyúlnál, akkor Kim John Payne Melegszívű fegyelmezés c. bestsellere jó iránytű lehet.

Válassz egy jó könyvet!
Kapcsolj ki és inspirálódj egy jó könyv társaságában!

#3

Vedd elő azokat a társasokat vagy szerezz be olyanokat, melyeket a gyerekeid egymással is tudnak játszani, és élvezd, hogy tudsz a saját munkádra koncentrálni. Kicsik és nagyok egyik kedvenc játéka a Dobble, amit többféleképpen is játszhatnak, így nehéz ráunni. Sőt, lehet, hogy most jött el az idő, hogy a srácok elkezdjék kirakni az 1000 db-os puzzle-t, amire az edzések, délutáni elfoglaltságok, hétvégi programok miatt sosem volt idő. A Galaxy Játékáruházban és Játékszigeten is rengeteg játék és puzzle között válogathatsz.

Keresd a Dobblet a Westendben
Foglald le a kicsiket egy izgalmas játékkal!

#4

Hétköznapokon a tanulás és a munka mellett nagyon nehéz még az ebédet is elkészíteni, ráadásul az sem segít, hogy mindenki mást szeretne. Ha megteheted, egy-egy napon, ne habozz ételt rendelni! A Westend számos étterme átállt a házhozszállításra, így akár több helyről is összeválogathatod az aznapi menüt és mindenki boldog lesz. A Séf asztalának kínálata például lenyűgöző szemnek és gyomornak egyaránt!

Rendelj házhoz!
Kérd elvitelre vagy rendeld házhoz!

#5

Egy finom roséfröccs a teraszon, vagy egy pohár bor a vacsora mellé kitűnő feszültségoldó és a mértékletes fogyasztása egészséges is. A Borháló üzletében kitűnő borokat szerezhetsz be, töltsd fel a készleteidet, ki tudja meddig tart ez az időszak!

Rendelj a borhálótól!
Nem csak ebédet lehet házhoz rendelni! Nézz szét a Borháló kínálatában!

#+1

Régóta létező termék, mely most nyert igazán értelmet: a hair mascara. A lenövések és ősz hajszálak gyors eltüntetésére szolgál ez a spirál, amit ezúttal nem a szempillánkra, hanem a hajtövekre kell kennünk. Bármelyik drogériában kapható, többféle árnyalatban. Ne őszülj bele látványosan a helyzetbe!?

Fedd el könnyedén az őszhajszálakat!
Fedd el könnyedén az őszhajszálakat!

Viccet félretéve, minden elismerésünk azoké a szülőké, akik helyt állnak nap mint nap, gondoskodnak a családról, tanítják a gyerekeit, és mellette még dolgoznak is. Valódi zsonglőrmutatvány, amit véghezvisztek!

#vigyázzatokmagatokra  #veletekvagyunk #együttkönnyebb

Gyűjtsd a pontokat, keresd a kedvezményes kuponokat az Appban!

Letöltöm a Westend Appot

Westend applikáció - Szokj hozzá a jóhoz!

A vásárlás új hulláma már a telefonodon is!
Töltsd le, szabd magadra és böngéssz a neked szóló lehetőségek között!

Miért jó a Westend ingyenes mobilalkalmazása

  • Kedvezmény Kuponok
  • Személyre szabott ajánlatok
  • Pontgyűjtés és azonnali ajándékok
  • Érintésmentes parkolás
  • Westenden belüli navigáció

A te telefonod, a te Westended