× Átváltok a Westend applikációra

Keresd a kuponokat a Westend Appban

Így válasszunk karácsonyi ajándékot!

Így válasszunk karácsonyi ajándékot!

2019-12-10 14:08:57

Mikulás és fagyöngy mindenhol, végtelenítve szólnak az ünnepi dalok és megtelik a belváros árusokkal – ez csak egyet jelenthet: elkezdődött a karácsonyi bevásárlási láz. Még ha a szülőknek könnyen kiválasztjuk a megfelelő ajándékot, a neheze csak ezután jön: minek örülhetnének a lánytestvérek, a karácsonyi húzásban résztvevő kollégák és a barátok? A Springfield segítségével most mindenkinek megtalálhatjuk a tökéletes ajándékot. 

 1. Lánytestvérnek

A hűvös, téli napokat egyértelműen szebbé teszi, ha a kedvenc filmünk, egy forró ital és egy kényelmes, vastag pulóver társaságában vészeljük át. Ha a testvérünknek keresünk ajándékot, és nem akarunk mellé lőni, válasszunk egy ilyen divatos, kötött felsőrészt. A női daraboknál most télen ismét hódítanak az olyan élénk színű verziók, mint a türkiz, sárga vagy rózsaszín – ezek bármelyik ünnepi szettet feldobják. Ha pedig igazán karácsonyi hangulatú darabot keresnénk, a Springfield kínálatában megtalálhatjuk a „Make a Wish” vagy geometrikus mintás darabokat is. 

2. Kollégának

Bár napi szinten nyolc órát együtt dolgozunk a munkatársainkkal, mégis bajban vagyunk, ha céges ajándékozásról van szó? Ha nem akarunk a gyertya/teacsomag klasszikus ajándékpárosa mellett maradni, lepjük meg kolléganőnket egy divatos kiegészítővel, például egy téli mintás sállal vagy egy hozzá illő, meleg sapkával. Férfi kollégáknak pedig válasszunk színes, mintás zoknikat: legyen szó karácsonyi motívumokról vagy ikonikus országokhoz kapcsolódó darabokról, biztosan sikere lesz.

3. Barátnak

Gondban vagyunk, ha egy fiú barátunkat szeretnénk meglepni karácsonykor? Keressünk neki praktikus, mégis személyre szabott ajándékot. Ha szereti az izgalmas illatokat, válasszunk neki egy egzotikus parfümöt: a Springfield The feeling of the night verziójában a citrusfélék és a timur bors illatvilága dominál, A Walking on the Sun-t pedig a kardamon, rózsabors, bergamott és gyömbér kombinációja teszi teljessé. Ráadásul a tégely különleges, kazetta alakú kialakításának köszönhetően még hangulatosabb a végeredményt. 

 

Gyűjtsd a pontokat, keresd a kedvezményes kuponokat az Appban!

Letöltöm a Westend Appot

Westend applikáció - Szokj hozzá a jóhoz!

A vásárlás új hulláma már a telefonodon is!
Töltsd le, szabd magadra és böngéssz a neked szóló lehetőségek között!

Miért jó a Westend ingyenes mobilalkalmazása

  • Kedvezmény Kuponok
  • Személyre szabott ajánlatok
  • Pontgyűjtés és azonnali ajándékok
  • Érintésmentes parkolás
  • Westenden belüli navigáció

A te telefonod, a te Westended