× Átváltok a Westend applikációra

Keresd üzleteink ajánlatait a Westend Appban!

Minek örül(het)nek a férfiak?

Minek örül(het)nek a férfiak?

2019-12-16 13:58:51

A karácsonyi készülődésben az egyik legizgalmasabb rész az ajándékok beszerzése, de valljuk be, sokunknak ez a feladat elég komoly fejtörést okoz.

Persze a legszerencsésebb helyzet az, ha már hónapokkal karácsony előtt tudjuk, hogy mivel szerezhetnénk valódi örömet, de sokszor mégis az utolsó pillanatra marad az ajándékok felkutatása. Ebben a cikkben próbálunk pár tippet adni arra, hogy minek örülne a párod, férjed, apósod vagy akár egy kollégád!

A férfiakat talán azért nehezebb megajándékozni, mert rájuk inkább jellemző, hogy amit meg szeretnének venni, arra nem vágyakoznak hosszasan, hanem mire eszmélünk, már megvásárolták maguknak.

Ha egy egészségtudatos férfi a megajándékozottad, aki rendszeresen karbantartja a testét és figyel az étkezésre is, akkor lesd ki, hogy milyen étrendkiegészítőket szokott vásárolni, és töltsd fel a készleteit! Aki sokat jár konditerembe, annak edzőruhákból soha nem lehet elég, biztosan örülne egy pár új cipőnek, vagy felsőknek.

BioTechUSA Multivitamin for Men – 60 tabletta 3 690 Ft

A szabadtéri sportok szerelmeseit meglepheted egy márkás sapkával vagy kesztyűvel, hátizsákkal, de túrakabáttal vagy sídzsekivel is biztosan sikert arathatsz.

Dockyard - Columbia 7 990 Ft  Helly Hansen hátizsák - 21 990 Ft 

Egy igazi focirajongóval van dolgod? Bizonyára örülne a kedvenc csapata legújabb mezének, egy szurkolói sálnak vagy akár egy ágyneműnek.

Fansport_Westend
Football Fanshop 


Olyan férfit kell megajándékoznod, aki szeret jókat enni – inni, odavan a jó borokért? Vásárolj egy vacsorára beváltható ajándékutalványt, válassz egy bort a Borhálóban, és máris szíve közepébe lopod magad.

Westend_ettermek
Séf asztala Vapiano  Leroy Café

Amennyiben egy elegáns üzletembernek keresed az ideális ajándékot, akkor válogass csodás ingek, nyakkendők, tollak és tárcák közül. Ha a fiatalabb korosztály kedvében szeretnél járni, akkor egy pulcsival - a menő márkák közül -, vagy egy új bakanccsal biztosan nagy örömet szerzel.

HugoBoss_Dorko_Westend
Hugo Boss Bp Shop - 12 990 Ft Dorko - 24 999 Ft

 Ha egyre sürgetőbbnek érzed az ajándék beszerzését, de még nem találtál rá az igazira, akkor jó, ha tudod, hogy Westendnek van ajándékkártyája is, melyet 2000 és 5000 Ft-os címletekben tudsz megvásárolni, az aluljáró szinten az Infopultban. Az ajándékutalványt elfogadó üzleteink listáját, pedig itt találod!

Westend ajandekkartya

Gyűjtsd a pontokat, keresd a kedvezményes kuponokat az Appban!

Letöltöm a Westend Appot

Westend applikáció - Szokj hozzá a jóhoz!

A vásárlás új hulláma már a telefonodon is!
Töltsd le, szabd magadra és böngéssz a neked szóló lehetőségek között!

Miért jó a Westend ingyenes mobilalkalmazása

  • Kedvezmény Kuponok
  • Személyre szabott ajánlatok
  • Pontgyűjtés és azonnali ajándékok
  • Érintésmentes parkolás
  • Westenden belüli navigáció

A te telefonod, a te Westended