× Átváltok a Westend applikációra

Keresd üzleteink ajánlatait a Westend Appban!

„Színezd újra…”

„Színezd újra…”

2020-05-10 08:36:12

A látogatóinktól folyton nyüzsgő tetőkert is üresen tátong ezekben a hetekben. Pontosabban mégsem, hiszen talán kevesen tudják, hogy a 3 hektáros városi dzsungel a Westend tetején, 35 féle növénynek és 11 madárfajnak otthona. Május 10-én, vasárnap van a madarak és fák napja. Idén sajnos nem telhet meg a terasz emberekkel, hogy egy izgalmas program keretében együtt ünnepeljük a természet csodáit.

Westend Tetőkert
Hamarosan újra vár Westend Tetőkert

De gondolunk rátok, és szeretettel küldjük ezeket a felnőtt színezőket. Vigyétek magatokkal a saját teraszotokra vagy a lakás egy békés pontjára, és merüljetek el a színek, minták játékában!

Színezz velünk! Színezz velünk!
Válassz egy színezőt a Madarak és Fák napja alkalmából!

A színezés felnőtt korban is igazi örömforrás, valódi flow élményhez vezethet, és bizonyítottan oldja a stresszt és szorongást. Alkotás közben képzeljétek magatokat csodás tetőteraszunkra, ami nagyszerű helyszíne baráti találkozóknak és randevúknak. Az itt dolgozók számára naponta nyújt felüdülést a tetőkertben elfogyasztott ebéd vagy kávé. De itt a legjobb várakozni is, kezünkben a jegyünket szorongatva, míg elfoglalhatjuk helyünket a moziban, vagy csak megpihenni a vásárlás közben. Reméljük, hogy már nem kell sokáig nélkülöznünk, és hamarosan kinyithatjuk, a bárki számára látogatható belvárosi édenkertet.

Színezz velünk! Színezz velünk!
Kattints, nyomtasd ki, színezd ki!

Ha kiszínezted a madarak és fák tematikájú színezőinket, ne felejtsd el megmutatni nekünk! Oszd meg a Facebookon vagy az Instagramon a kész művet, jelöld meg/taggeld be rajta a Westendet, és használd a #szineswestend hashtaget. Kíváncsian várjuk az alkotásokat!

Színezz velünk!
#vigyázzatokmagatokra #veletekvagyunk #együttkönnyebb

 

Gyűjtsd a pontokat, keresd a kedvezményes kuponokat az Appban!

Letöltöm a Westend Appot

Westend applikáció - Szokj hozzá a jóhoz!

A vásárlás új hulláma már a telefonodon is!
Töltsd le, szabd magadra és böngéssz a neked szóló lehetőségek között!

Miért jó a Westend ingyenes mobilalkalmazása

  • Kedvezmény Kuponok
  • Személyre szabott ajánlatok
  • Pontgyűjtés és azonnali ajándékok
  • Érintésmentes parkolás
  • Westenden belüli navigáció

A te telefonod, a te Westended