× Átváltok a Westend applikációra

Keresd üzleteink ajánlatait a Westend Appban!

Téli kabátkörkép

Téli kabátkörkép

2019-11-29 13:25:36

Advent közeledtével melegség költözik a lelkünkbe, de a téli fagyos időjárással szemben egy jó meleg télikabát jelenthet biztos védelmet.

Az első éjszakai mínuszok már megérkeztek, ezért most már ne várj sokat a kabátvásárlással! Az idei téli divatra senkinek sem lehet panasza, hiszen jóformán mindenkinek kedvez. Ha a minimalizmusban hiszel, bőven lesz választék. Szeretsz kitűnni a tömegből? Lesz kabát, ami megcsillantja a személyiségedet! Nem szereted a feltűnő színeket? Nos, fekete és szürke télikabátokból dömping van. Utálod a szürkét, te a színek nagykövete vagy? Nyertél, az idei kínálatban színes kabátok garmadája vár rád!

A 2019/20-as tél is kényelem jegyében telik majd. Továbbra is tartja magát a „pufi” kabát divat, melyet mindenféle hosszúságban és színben megtalálsz a boltok polcain. Idén kifejezetten menőnek számítanak a magasnyakú, kicsit túlméretezett fazonok.

Mango: 25 990 Ft Zara: 25 990 Ft C&A: 6 990 Ft

Újra hódít a műszőrme. Ha egy igazán meleg és puha kabátra vágysz, akkor nyert ügyed van, mert az üzleteket ellepték a műszőrme és a szuperpuha plüss kabátok, melyek rendkívül nőies megjelenést kölcsönöznek, amellett, hogy melegek is.

H&M: 29 995 Ft Mango: 35 995 Ft C&A: 17 450 Ft

Az oversize gyapjú és szövet kabátok még nőiesebbé tehetjünk, ha egy övvel lazán összefogjuk a derekunkon, de öv nélkül is nagyon trendik. Természetesen a mintás szövetkabátok ugyanúgy divatosak, mint a visszafogott natúrszínű darabok.

H&M: 14 995 Ft C&A: 30 990 Ft Zara: 29 995 Ft

Ha a kabátok tekintetében is a lehető legnőiesebb vonalat képviseled és egy nőies karcsúsított, elegáns szabású szövetkabátra vágysz, mely tökéletesen passzol hozzád egy irodai napon vagy egy színházi eseményen is, akkor sem kell csalódnod, hiszen az elegancia soha nem megy ki a divatból. Csodás szövetkabátok várnak rád, mindenféle árnyalatban.

Mango: 19 995 Ft Mango: 19 995 Ft C&A: 13 990 Ft

A következő hónapok a téli sportok szezonja is egyben. Előfordulhat, hogy az utcai viseletek mellé sí - vagy túrakabátot is be kell szerezned. Nem meglepő, hogy a kínálat itt is óriási, mindenki megtalálhatja a színben és szabásban a számára legkedvesebbet!

Helly Hansen: 89 990 Ft Helly Hansen: 139 990 Ft

 

Gyűjtsd a pontokat, keresd a kedvezményes kuponokat az Appban!

Letöltöm a Westend Appot

Westend applikáció - Szokj hozzá a jóhoz!

A vásárlás új hulláma már a telefonodon is!
Töltsd le, szabd magadra és böngéssz a neked szóló lehetőségek között!

Miért jó a Westend ingyenes mobilalkalmazása

  • Kedvezmény Kuponok
  • Személyre szabott ajánlatok
  • Pontgyűjtés és azonnali ajándékok
  • Érintésmentes parkolás
  • Westenden belüli navigáció

A te telefonod, a te Westended