× Átváltok a Westend applikációra

Keresd üzleteink ajánlatait a Westend Appban!

Töltsd meg a kulacsod nálunk!

Töltsd meg a kulacsod nálunk!

2022-08-15 16:36:45

A 2022 júliusában telepített kulacstöltő állomás a bevásárlóközpont közösségi terének szerves részét alkotja. A Ferdinánd téri bejáratnál kialakított szabadtéri egység kiülőkkel, pihenőpadokkal, sok-sok növénnyel telepített, árnyas, kényelmes időtöltésre csábító helyszín lett, továbbá megfelelő kerékpártárolókkal, biciklis padokkal és self-service ponttal is büszkélkedhet. Ez egy olyan hely, ahová kicsit vissza lehet vonulni, és zavaró nyüzsgés nélkül lehet társasági életet élni. A Refill Hungary által telepített új kulacstöltő-állomásunk minőségi, kiváló megoldást nyújt a folyadékpótláshoz, mindezt fenntartható módon, saját kulacsok újratöltésére buzdítva.


Pontosan milyen kulacstöltő-állomást találtok nálunk? 

Ehhez a projekthez az ELKAY / Halsey Taylor - LK4400BFEVG palacktöltő-állomást ajánlotta a Refill Hungary, ami erős, rozsdamentes acél felépítésével kifejezetten külterekre ajánlott. Ehhez társul még néhány okos tervezési jellemző, amivel jól kiküszöbölhető, hogy üzemen kívül kelljen állnia a területen. Mint minden, a cég által forgalmazott ELKAY / Halsey Taylor berendezés, ez az egység is WRAS-jóváhagyást kapott, ami azt jelenti, hogy minden alkatrészt alaposan teszteltek, és garantáltan biztonságosak az összes nemzetközi vízügyi hatósági és kormányzati irányelvnek megfelelően.

 

Válaszd te is a kulacstöltő pontunkat!

Amellett, hogy térítésmentesen biztosítjuk a vízvételi lehetőséget látogatóinak és az arra sétálóknak, az új palacktöltővel támogatjuk az egyszer használatos műanyagok használatának csökkentését is. Ha most rá tudjuk venni a téren megforduló ifjabb korosztályt arra, hogy használják a töltőállomást és saját kulacsukból igyanak, akkor minden esély megvan rá, hogy ez szokásukká váljon. Minél többeket késztetünk attitűdváltásra, annál hatékonyabban tudunk fellépni a környezetünk megóvásáért.

Bár minden egyes palacktöltő és ivókút potenciálisan változást hozhat a műanyaghulladék elleni küzdelemben, minél több van, annál biztosabb, hogy sikert érhetünk el az újratöltő forradalommal. Ezért is örülünk, hogy a bevásárlóközpont hidratáló állomása példát mutathat, és bízunk abban, hogy nem marad sokáig egyedül.

2020-ban a National Geographic úgy jellemezte, hogy a világ „belefullad” a műanyaghulladékba, mert az óceánjaink megteltek  velük. Ha mindannyian elkezdünk palacktöltőket használni és újratölteni a kulacsunkat ahelyett, hogy egyszer használatos műanyagban palackozott vizet választunk a folyadékpótláshoz, akkor nagyobb az esély arra, hogy biztonságosabb lesz a világ az elkövetkező nemzedékek számára. Hosszú út áll előttünk. Reméljük, sokan hisznek abban, hogy együtt változást lehet elérni.

 

Honnan szerezhetsz be kulacsot?

Keresd fel a Westend infopultját, ahol Westend Applikációs pontokért választhatsz egyet a Westend kulacsai közül. Ha nincs még Westend Appot, töltsd le most, és gyűjtsd a pontokat az azonnali ajándékokért!

Gyűjtsd a pontokat, keresd a kedvezményes kuponokat az Appban!

Letöltöm a Westend Appot