× Átváltok a Westend applikációra

Keresd üzleteink ajánlatait a Westend Appban!

Újévi újjászületés

Újévi újjászületés

2020-01-02 09:14:03

A céges karácsonyi partik, a karácsonyi vendégjárás, a szilveszteri buli rendkívüli módon igénybe veszi a szervezetünket, és január első napjaiban azt vesszük észre, hogy ahelyett, hogy kipihentük volna magunkat az ünnepek alatt, fáradtak és nyúzottak vagyunk. Szerencsés esetben, még van pár napunk a téli szabadságunkból és végre átadhatjuk magunkat a valódi pihenésnek. A Westendben nagyszerű prémium kozmetikumokat áruló üzleteket találsz – Estée Lauder/Clinique, Kiehl’s, Yves Rocher, L’Occitane en Provence, The Body Shop, Lush – és csodás termékeik segítségével felrázhatod az év végi hajrában megfáradt testedet. A teljesség igénye nélkül ezekből állítottunk össze egy kis válogatást. Természetesen alapszabály, hogy mindig válaszd a korodnak és bőrtípusodnak megfelelő kozmetikumokat!

Estée Lauder 

Az Estée Lauder vezető öregedésgátló széruma (Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II), az öregedés minden főbb jelével szembeszáll, csak vidd fel tiszta bőrre, a hidratálókrém előtt. Csak néhány cseppet használj, finoman oszlasd el és masszírozd az arcbőrbe és a nyakadra!

Az Estée Lauder szemmaszkja nyugtatja, hidratálja és regenerálja a bőrt, használat után a szemkörnyék azonnal megnyugszik és felfrissül, 10 perc elteltével pedig a szemkörnyék megújul, élettel telivé, ragyogóvá és fiatalossá válik. Ajkaidra pedig a Pure Color Envy Sugar Scrubot ajánljuk, mely eltávolítja az elhalt hámsejteket és nagyon puhává varázsolja az ajkakat.

Clinique Westend
Clinique iD Dramatically Different

Nappali hidratálónak próbáld kis a Clinique egyik legnépszerűbb termékét a Clinique iD Dramatically Different™ hidratáló zselét, mely erősíti a bőr nedvességmegtartó rétegét, valamint javítja rugalmasságát. Egyedülálló, súlytalan formulája könnyedén felszívódik és felfrissíti az arcbőrt.

Újévi megújulás Westend
Kiehl’s Midnight Recovery

A Kiehl's termékei ötvözik a tudományt a legfinomabb természetes alapanyagokkal. A Kiehl’s Midnight Recovery szérumát érdemes beépíteni az esti arcápolási rutinodba, ha alapos regenerálásra és simaságra vágysz. Az igénybevett arcbőr számára pedig az arcmaszkok jelentenek valódi felüdülést. Használd ki a nyugodt órákat és mielőtt elmerülsz egy jó könyvben, dobj fel egy arcmaszkot a tökéletes pihepuhaság érdekében.

Yves Rocher Westend
Yves Rocher

A hajunkról se feledkezzük meg! Az Yves Rocher éjszakai hajápoló terméke, sokak kedvence. Száraz hajra kell felvinni, a párnán nem hagy nyomot, és reggelre hajkoronánk puha és selymes lesz.  A tündöklő ragyogásáért pedig próbáld ki az életkorodnak megfelelő növényi bőrszérumot, mely elhalványítja a ráncokat és újjávarázsolja az arcbőröd.

The Body Shop Westend
The Body Shop

A The Body Shop tudja a tökéletes ellazulás titkát: vegyél habfürdőt! Kevés dolog tud olyan kellemesen ellazítani, mint egy illatos, habos, forró fürdő. Gyújts meg néhány gyertyát, tegyél fel egy kis nyugtató zenét és teremts spa hangulatot a saját fürdőszobádban! Kezdd az Spa of the World Afrikai Ximénia testradírral és nedves bőrbe masszírozd gyengéden néhány percig. Utána vidd fel a Spa of the World Himalájai agyagpakolást. Végül pedig alkosd meg a tökéletes spa fürdőt az Egyiptomi tej és mézfürdővel és relaxálj a kádban, amíg jólesik.

L’Occitane Westend
L’Occitane en Provence

L’Occitane en Provence fantasztikus termékei között is nagyon népszerű a Rich testápoló, ami 15%-ban shea vajat tartalmaz, mely körömvirággal keverve táplálja és kényezteti a száraz bőrt. Fluid formulájának köszönhetően enyhíti a száraz bőr okozta feszülő érzést és folyamatos használat mellett állandó védelmet nyújt a bőrnek a kiszáradás ellen.

Valódi újjáéledést jelent a Detox maszk is, melynek alapja az organikus kakukkfű egyenesen Provence-ból. Vigyél fel egy vékony réteget tiszta, száraz bőrödre és hagyd 5 perc erejéig hatni. A mattító, pürészerű textúra azonnal kifejti faggyúkiválasztó hatását, és gyengéden hámlaszt is.

Lush Westend
Lush Foot mask

 A fejünk búbjától eljutottunk a lábunkig, melyet szintén érdemes kezelésbe vennünk, tél derekán. A Lush lábpakolásai gyógyírt jelentenek a fáradt lábak számára. A hűsítő és pezsdítő pakolás erőteljes dezodoráló hatású összetevőket és élénkítő papaját tartalmaz, és egy habkővel bőrradírként is használható. Kend a talpadra és a sarkadra az agyagszerű, kaolintartalmú pakolást, húzz rá műanyag zacskót és kényelmesen tedd fel a lábad 20 percig.  

Kellemes, pihentető év eleji szépülést kívánunk nektek!

Gyűjtsd a pontokat, keresd a kedvezményes kuponokat az Appban!

Letöltöm a Westend Appot

Westend applikáció - Szokj hozzá a jóhoz!

A vásárlás új hulláma már a telefonodon is!
Töltsd le, szabd magadra és böngéssz a neked szóló lehetőségek között!

Miért jó a Westend ingyenes mobilalkalmazása

  • Kedvezmény Kuponok
  • Személyre szabott ajánlatok
  • Pontgyűjtés és azonnali ajándékok
  • Érintésmentes parkolás
  • Westenden belüli navigáció

A te telefonod, a te Westended