× Átváltok a Westend applikációra

Keresd üzleteink ajánlatait a Westend Appban!

Várunk a LOWE szigeten – Minden csoda egy helyen!

Várunk a LOWE szigeten – Minden csoda egy helyen!

2020-02-10 09:30:33

Imádod a Valentin-napot és szeretsz hosszasan elmerülni az ajándékválogatásban? Vagy épp ellenkezőleg? Szeretnéd gyorsan letudni az egészet? Bármelyik kategóriába is tartozol, a Westend idén olyasmivel készül, ami mindkét oldalnak tetszeni fog! Mi abban hiszünk és arra biztatunk mindenkit, hogy ne féljen kimutatni a szeretetét az év minden egyes napján, de egy kis extra figyelmesség biztosan mindenkinek jól esik február 14-én is!

Már február 8-tól már várja a LOWE sziget a Valentin napra készülődőket, a Millennium udvarban! Csupa igényes, minőségi terméket és gyártót válogattunk össze nektek, hogy biztosan megtaláld a tökéletes ajándékot, a szívednek kedves személy számára. Ez lesz az ideális hely számodra, ha nem szeretnél 3 emeletet végigjárni azért, hogy ajándékot találj, és akkor is, ha szeretsz hosszan nézelődni és válogatni a szebbnél szebb Valentin naphoz kapcsolódó termékek között.

Mivel készülünk a szerelmeseknek?

Az Inglot termékei tökéletesek arra, hogy akár Valentin napon, vagy bármikor máskor csodálatos és igéző sminkek készüljenek. Egy Swarovski köves sminkpalettával biztosan nagy örömet szerzel!

Valentin nap a Westendben
Inglot Yves Rocher Marionnaud 

Hogy maradjunk a kozmetikumoknál, az Yves Rocher és a Marionnaud termékeit nagyon népszerűek a hölgyek körében. Mindkét cég Valentin napi ajánlatokkal készül az ünnepre, melyek megtalálhatóak lesznek a LOWE szigeten is!

Valentin nap a Westendben
Marionnaud 

A csokoládét legtöbbünk imádja. Ha pedig az csokoládé nemcsak édesség, hanem már művészeti alkotás is, azzal megkoronázhatjuk a szerelem ünnepét. Ezért a Gharoui édességei sem maradhatnak a válogatásunkból.

Valentin nap a Westendben
Ghraoui La Gardenia

A virág a nőknek szóló ajándékok jolly jokere. A szívünknek legkedvesebbnek, pedig csakis a legszebbet érdemes választani. A La Gardenia csodás alkotásai szemet gyönyörködtetőek annak is, aki adja és főként annak, aki kapja!

Ha a szerelmedet valami kedves, cuki, vagy design-os aprósággal lepnéd meg, akkor a Miniso standjánál biztosan kiakad a cukiságmérő.

Valentin nap a Westendben
Miniso 

Ha a virág a Valentin napi ajándékok jolly jokere, akkor az ékszer egészen biztosan az adu ász. A LOWE szigeten egy nagyszerű magyar ékszertervező márkája, a Giranelli lesz jelen. A giranellik egyedileg fújt üvegből készült gyűrűk, nyakláncok, fülbevalók. Ha valami igazán különlegessel lepnéd meg szíved hölgyét, akkor itt mindenképpen érdemes megállnod és körülnézned.

Valentin nap a Westendben
Giranelli 

Találd meg a legszebb ajándékot kedvesednek, és légy vendégünk egy belga csokikóstolóra, mely édes és forró, mint a szerelem. Töltsd le a Westend Applikációt és keresd az ingyenes csokikupont a JUTALMAK menüpontban!

Légy vendégünk egy belga csokikóstolóra!

Gyűjtsd a pontokat, keresd a kedvezményes kuponokat az Appban!

Letöltöm a Westend Appot

Westend applikáció - Szokj hozzá a jóhoz!

A vásárlás új hulláma már a telefonodon is!
Töltsd le, szabd magadra és böngéssz a neked szóló lehetőségek között!

Miért jó a Westend ingyenes mobilalkalmazása

  • Kedvezmény Kuponok
  • Személyre szabott ajánlatok
  • Pontgyűjtés és azonnali ajándékok
  • Érintésmentes parkolás
  • Westenden belüli navigáció

A te telefonod, a te Westended