× Átváltok a Westend applikációra

Keresd üzleteink ajánlatait a Westend Appban!

5 dolog, amiért érdemes betérned

5 dolog, amiért érdemes betérned

2022-03-30 11:05:42

Színes programokkal és újdonságokkal köszöntött be a tavasz a Westendbe! A kuponnapok, szezonális kedvezmények mellett új és új köntösbe bújt üzletekkel is bővült a kínálatunk. Olvass tovább, ha kíváncsi vagy, milyen fejleményekre, programokra számíthatsz tavasszal a Westendben! 

Glamour-napok  

A kuponkedvezmény idén április 7-10-e között, csütörtöktől vasárnapig tart majd, amiben a Westend számos üzlete is részt vesz, többek között az eMag, Desigual, Parfois, Women’Secret, Guess, Optic Word és a Levi’s. A Westend Applikációján keresztül már akár elindulás előtt átnézheted, milyen kedvezményes ajánlatokkal várnak üzleteink, ha pedig megéheznél a vásárlókörút alatt, ételudvarunkban kifújhatod magad egy finom ebéd mellett. 
 

 

Költészet napja a VATES-szel  

Idén rendhagyó módon ünnepeljük a költészet napját, így április 9-11-e között különleges nyereményjátékkal készülünk a VATES csapatával. A bevásárlóközpont Millennium udvarán felállított krétafalra várjuk kedvenc idézeteiteket Fodor Ákos költő műveiből, majd a regisztrációkat követően kisorsolunk 10 db 10 000 forint értékű VATES utalványt. Sőt, ha letöltöd a Westend appot és bemutatod a krétafal mellett található pultunknál, egy VATES ajándék üti a markod. 



Vöröskereszt véradás  

Tavasszal is várunk minden önkéntes jelentkezőt, aki szívesen támogatna egy jó ügyet! A Westend a Vöröskereszttel együttműködve biztosítja a lehetőséget mindenkinek, aki vért szeretne adományozni. A bevásárlóközpontban véradásra az első emeleten, a Hervis üzlethelységével szemben található Véradó szobában van lehetőség. A Vöröskereszt kihelyezett pontja a Westend térképein is látszik, a térkép a honlapon, az applikációban és a belső digitális infopultokon is megtalálható. 
Legközelebbi véradások időpontjai a Westendben: 

  • Április 5-e, kedd 14:00-18:00 

  • Április 13-a, szerda 15:00-18:30 



HUMANIC születésnapi kedvezmény 

Nem telhet el egy szezon sem születésnapi kedvezmények nélkül: tavasszal a HUMANIC ünnepli 150. évfordulóját, ez alkalomból 20% kedvezményt biztosítanak 150 különböző cipőmodellre! Az akció 2022. március 21-től 2022. április 3-ig érvényes minden HUMANIC üzletben, így a Westend első emeletén található üzletükben is! 



Felújítások és üzletnyitások 

Tavasszal nem csak a természet öltözik új köntösbe, hanem a Westend üzletei is! Márciusban megújult többek között a Vapiano étterem és a McDonalds; mindkét étteremben digitális kioskokat helyeztek ki a gyorsabb és gördülékenyebb kiszolgálás érdekében, valamint a bútorokat is modernebb, kényelmesebb darabokra cserélték. A felújítások mellett újdonságokkal is bővült a Westend üzletkínálata: megnyitott a Cafe Frei City, ahol teljesen új koncepció alapján elvitelre szolgálják ki a különleges kávék szerelmeseit, emellett pedig a Fruitisimo is flagship pult mögül várja vendégeit a Westend főbejáratánál. Nem utolsó sorban áprilisban újra megnyitja kapuit a Westend Terasza, ahol napsütésben lehet majd ebédelni, pihenni, lazítani.  




Ennyi nem elég! 

Nem állunk le az újdonságokkal, ugyanis további felújítások és üzletnyitások vannak kilátásban az elkövetkezendő hónapokban: megújul a GAS, a Scotch&Soda&Diesel és a Helly Hansen üzlete is, ezekről a későbbiekben adunk részletesebb tájékoztatást. 

Kövesd a Westend Facebook és Linkedin oldalát, hogy te se maradj le a friss hírekről, újdonságokról! Ha pedig navigációra lenne szükséged az áruházban, esetleg kipróbálnád a mobilparkolás előnyeit, és nem utolsó sorban az aktuális kuponokat is nyomon követnéd, töltsd le a Westend Applikációját! 

Gyűjtsd a pontokat, keresd a kedvezményes kuponokat az Appban!

Letöltöm a Westend Appot