× Átváltok a Westend applikációra

Keresd üzleteink ajánlatait a Westend Appban!

Helly Hansen: Mono Material Urban kollekció

Helly Hansen: Mono Material Urban kollekció

2020-10-28 16:29:57

Számos városra tervezett darabjával a Helly Hansen melegben és kényelemben tartja a városlakókat anélkül, hogy feláldozná a stílust és a funkciót. A norvég székhelyű márka több mint 140 éve kínál átgondoltan megtervezett ruhadarabokat a hideg éghajlatokra, és a környezettudatos Mono Material termékcsalád bevezetésével a Helly Hansen 2020 őszére/telére még egy lépéssel tovább viszi városi ruházatát. Az egyetlen anyagból álló szerkezetű ruhákat felvonultató új kollekció egy ruhadarab teljes életciklusát figyelembe veszi, olyan ruházatot eredményezve, ami könnyen kezelhető és könnyen újrahasznosítható.

Fedezd fel a Helly Hansen Mono Material kollekcióját a Westendben Fedezd fel a Helly Hansen Mono Material kollekcióját a Westendben

A 2020. őszi/téli szezonban a Mono Material kollekció vezérdarabját jelentő URBAN LINER teljes egészében poliészterből készül, beleértve a 100%-ban újrahasznosított, pehelytoll érzetet nyújtó poliészterből álló szigetelést is. Az egyetlen anyagból álló szerkezettel könnyebb a bélést jó állapotban tartani, tudva, hogy végül újrahasznosítani is könnyű lesz majd. Az egyetlen anyagból álló (mono) ruhadarabok egy körkörös rendszerben is jobb erőforrássá válnak, ahol a cél a textilből textilt eredményező újrahasznosítás. Amikor új szövetként kerülnek újrahasznosításra, a mono anyagok többet megtartanak eredeti értékükből és teljesítményükből, mint más, kevert szálak. Bár szem előtt tartja a környezetvédelmi felelősséget, az URBAN LINER nem alkuszik meg a dizájnt vagy a funkciót illetően. A kettős szövésű, varrásmentes csatornákkal ellátott bélés könnyű, kényelmes és tökéletes választás a mindennapi stílusos és meleg öltözködéshez. 

Fedezd fel a Helly Hansen Mono Material kollekcióját a Westendben Fedezd fel a Helly Hansen Mono Material kollekcióját a Westendben

„Mindig új formaterveket és technológiákat keresünk Urban kollekciónk kibontakoztatásához” - mondta Kristoffer Ulriksen, a Helly Hansen városi kategóriáért felelős igazgatója. „Izgatottak vagyunk, hogy a Mono Material termékcsaláddal még messzebbre vigyük fenntarthatósági gyakorlatainkat azáltal, hogy funkcionális, megbízható stílusainkba beépítjük a környezettudatos eljárásokat.”

A Mono Material termékek első családja 2020 őszén jelenik meg, így az URBAN LINER is, amely kifejezetten férfi, illetve női változatban egyaránt elérhető, és számos színvilággal kapható.

Fedezd fel a Helly Hansent a Westendben!

A Helly Hansenről

A Norvégiában 1877-ben alapított Helly Hansen a mai napig is olyan professzionális minőségű ruházatot fejleszt, amely segít az embereknek életben maradni és az életet élvezni. A világ legzordabb környezeteiben folyó életbe és munkába betekintést nyerve, a vállalat a piacra elsőként bevezetett innovációk hosszú sorát fejlesztette ki, köztük az első rugalmas, mégis vízálló szöveteket több mint 140 éve. A további áttörések körébe tartoztak az első fleece anyagok az 1960-as években, a Lifa® Stay Dry technológiával készült első funkcionális aláöltözők az 1970-es években, illetve napjaink H2Flow™ díjnyertes és szabadalmaztatott hőmérséklet-szabályzó rendszere. 

A Helly Hansen vezető szerepet játszik a funkcionális vitorlás- és síruházat, valamint a prémium munkaruházat piacán. Síegyenruháit több mint 55.000 professzionális síelő viseli bizalommal, de láthatók olimpikonokon, nemzeti válogatottakon, és világszerte több mint 200 síparadicsomban és hegyi túravezető központban is.

Több mint 40 országban kaphatók a Helly Hansen felsőruházatai, aláöltözetei, sportruhái és lábbelijei, amikben a professzionális szabadtéri sportolók és lelkes amatőrök világszerte megbíznak. Ha szeretnél többet megtudni a Helly Hansen legfrissebb kollekcióiról, látogass el a Westendben található üzletükbe!

A további ajánlatokat és híreket keresd az Appban!
WESTEND APP LETÖLTÉSE

Gyűjtsd a pontokat, keresd a kedvezményes kuponokat az Appban!

Letöltöm a Westend Appot

Westend applikáció - Szokj hozzá a jóhoz!

A vásárlás új hulláma már a telefonodon is!
Töltsd le, szabd magadra és böngéssz a neked szóló lehetőségek között!

Miért jó a Westend ingyenes mobilalkalmazása

  • Kedvezmény Kuponok
  • Személyre szabott ajánlatok
  • Pontgyűjtés és azonnali ajándékok
  • Érintésmentes parkolás
  • Westenden belüli navigáció

A te telefonod, a te Westended