× Átváltok a Westend applikációra

Keresd üzleteink ajánlatait a Westend Appban!

Ismerd meg a NYX Professional Makeup új termékcsaládját!

Ismerd meg a NYX Professional Makeup új termékcsaládját!

2020-05-27 10:35:50

Ismerd meg a NYX Professional Makeup új Bare With Me Hemp kollekcióját! A kollekció termékeinek formulája kendermagolaj kivonatot tartalmaz, amely nyugtató és hidratáló hatású, éppen ezért ápolja és egészségessé teszi bőröd.  A Bare With Me Hemp termékek ideálisak a tökéletes ’no makeup’ look megalkotásához, minden bőrtípussal kompatibilisek és arcod, ajkad és szemöldökeid ápolására is találsz közöttük ápoló újdonságokat.

Bare With Me Hemp SPF30 Daily Moisturizing Primer – 5.799 Ft

Az új Bare With Me Hemp SPF 30 Daily Moisturizing Primer egy kendermagolajjal gazdagított formulával rendelkező primer. A könnyed formula előkészíti az arcot a sminkeléshez azáltal, hogy hidratálja, nyugtatja, felfrissíti a bőrt, emellett pedig SPF 30-as fényvédelmet is biztosít. Szaténosan áttetsző finishű, amitől az arcbőr ellenállhatatlanul frissnek és ragyogónak tűnik. Minden bőrtípussal kompatibilis.

Bare With Me Hemp SPF 30 Daily Moisturizing Primer

Bare With Me Hemp Radiant Perfecting Primer – 4.799 Ft

A Bare With Me Hemp Radiant Perfecting Primer egy könnyű, hidratáló hatású sminkalap, ami előkészíti az arcbőrt a smink felvitelére, csökkenti a bőrhibák láthatóságát és fényt ad a bőrnek. Kendermagolaj és ázsiai gázló kivonatot tartalmaz, hosszantartó hidratálást biztosít és minden bőrtípussal kompatibilis. 

Bare With Me Hemp Radiant Perfecting Primer

Bare With Me Hemp Lip Conditioner – 2.799 Ft

Ha szereted csak a legszükségesebbeket használni, a Bare With Me Hemp Lip Conditioner talán az új kedvenc szájfényed lesz. Ez a könnyű ajakápoló kendermagolajt tartalmaz, egy hozzávalót, ami segít ajkaid hidratálásában és nyugtatásában. A bársonyos formulát könnyű felvinni és áttetsző ragyogást ad az ajkaknak. 

Bare With Me Hemp Lip Conditioner

Bare With Me Hemp Brow Setter – 2.799 Ft

Íme a szemöldököd új legjobb barátja! A Bare With  Me Hemp Brow Setter megkönnyíti a szemöldökeid előkészítését, formázását és fixálását. A kendermagolajt tartalmazó, a kondicionáló formula feldobja nemcsak a szemöldöködet, de az egész sminked.

Bare With Me Hemp Brow Setter

Bare With Me Hemp Jelly Cheek Color – 3.499 Ft

Hűsítsd arcodat az új NYX Professional Makeup Bare With Me Hemp Jelly Cheek Color kipróbálásával! A nyugtató és hidratáló hatású kendermagolajt tartalmazó, géles arcszínező formula természetesen kipirult hatást kelt bőrödön, amit imádni fogsz. Használd ezt a géles pirosítót magában egy „no makeup” sminket alkotva, vagy pedig rétegezt az igazán hangsúlyos, harmatos pirosságért. 

Bare With Me Hemp Jelly Cheek Color

A további ajánlatokért és hírekért töltsd le az Appot!
WESTEND APP LETÖLTÉSE

Gyűjtsd a pontokat, keresd a kedvezményes kuponokat az Appban!

Letöltöm a Westend Appot

Westend applikáció - Szokj hozzá a jóhoz!

A vásárlás új hulláma már a telefonodon is!
Töltsd le, szabd magadra és böngéssz a neked szóló lehetőségek között!

Miért jó a Westend ingyenes mobilalkalmazása

  • Kedvezmény Kuponok
  • Személyre szabott ajánlatok
  • Pontgyűjtés és azonnali ajándékok
  • Érintésmentes parkolás
  • Westenden belüli navigáció

A te telefonod, a te Westended