× Átváltok a Westend applikációra

Keresd a kuponokat a Westend Appban

Különleges ajánlatokkal várunk!

Különleges ajánlatokkal várunk!

2020-11-18 12:01:34

A Happy Hours akciónkról már beszámoltunk itt, ezért most összegyűjtöttük üzeleteink egész nap elérhető ajánlatait! Válogass kedvedre, vásárolj biztonságosan!

10% kedvezménnyel vár az Okay Italia

Minden vásárlónak 10% kedvezményt biztosítunk a teljes étlapra, közvetlen éttermi rendelés és személyes átvétel esetén.  Rendelni helyben az étteremben vagy telefonon is lehet a +36 30 558 0567 telefonszámunkon. A személyes átvétel 10:00-19:00 óra között lehetséges, a jelenlegi szabályok alapján, valamint 21:30 óráig tudsz házhozszállítással rendelni. További információért érdeklődj a megadott telefonszámon.

Telefonos előrendelés és gyorskassza a Lushban

Gyorskasszával várjuk azoknak, akik nézelődés nélkül tudják, hogy mit szeretnének vásárolni. Továbbá telefonos előrendelést is felveszünk a +36 70 619 5640-es telefonszámon, és online is le tudjátok adni az átvételes rendeléseket.

A Játéksziget üzletben telefonon keresztül is vásárolhatsz!

A Játéksziget üzletben akár már telefonon keresztül is leadhatod a rendelésed, ráadásul még a profi segítségről sem kell lemondanod!

Ha a +36 70 978 0370 számon rendelsz, egyrészt időt takarítasz meg, hiszen a rendelésedet előre összekészítjük, másrészt igénybe veheted szakképzett eladóink segítségét a játékok kiválasztásában, harmadrészt pedig elkerülheted a sorban állást.

Ha megvan a kiválasztott játék, már csak el kell menned az előre összekészített csomagért az üzletbe, így a szállítási díjat is megspórolhatod. Amennyiben pedig egyáltalán nem szeretnél bemenni az üzletbe, örömmel kivisszük neked akár a bolt elé is a csomagodat, hogy minél kevesebb emberrel kelljen érintkezned!

19:00 óra után a következő éttermekből tudsz házhozszállítással rendelni: 

 

Nézd meg üzleteink Black Friday ajánlatait is! 

A további ajánlatokat keresd az Appban!
WESTEND APP LETÖLTÉSE

Gyűjtsd a pontokat, keresd a kedvezményes kuponokat az Appban!

Letöltöm a Westend Appot

Westend applikáció - Szokj hozzá a jóhoz!

A vásárlás új hulláma már a telefonodon is!
Töltsd le, szabd magadra és böngéssz a neked szóló lehetőségek között!

Miért jó a Westend ingyenes mobilalkalmazása

  • Kedvezmény Kuponok
  • Személyre szabott ajánlatok
  • Pontgyűjtés és azonnali ajándékok
  • Érintésmentes parkolás
  • Westenden belüli navigáció

A te telefonod, a te Westended