Megérkezett a Women’secret Valentin-napi kollekciója!

Megérkezett a Women’secret Valentin-napi kollekciója!

2020-02-07 14:36:54

Élénk színekkel és áttetsző részletekkel érkezik az üzletekbe a Women’secret legújabb úttörő és elegáns fehérnemű kollekciója, a Sense, amely a márka kifinomultabb oldalára helyezi a hangsúlyt. A kínálatban zöld, burgundi, fekete és nude színek, valamint trendi nyakpántos és háromszög szabások kerülnek előtérbe.

A Women’secret a romantika kedvelőinek áttetsző részletekkel és guipure csipkével díszített fekete, valamint cseresznyepiros melltartókat mutat be februárban. Ehhez megtalálhatjuk a hozzáillő alsórészeket is, különböző klasszikus, brazil, tanga és dupla oldalpántos szabásokban. A fekete és nude alapú, részben áttetsző háromszög felsőrészeket dupla pánttal és kontrasztos szélekkel, illetve cseresznyevirág mintákkal díszítette a divatmárka.

A nyakba köthető, klasszikus csipkeanyagú melltartók különlegességét a V-alakú, kiegészítő pántrészek adják. A kifinomult darabokat az aranyszínű szitakötő díszek és csatok teszik még ellenállhatatlanabbá.

A kollekció főszereplője egy hímzett body, amelynek a színei harmonizálnak a kollekció minden elemével, így tökéletesen illik a köntösökhöz, a hálóingekhez, a klasszikus virágos pizsamákhoz és az ázsiai kimonókhoz is.

 

---

 

A termék- és modellfotók elérhetőek ezen a linken és a pressroomban.

 

PRESSROOM

http://pressroom.womensecret.com/

User: press_en

Password: wsecret

 

https://womensecret.com/