× Átváltok a Westend applikációra

Keresd üzleteink ajánlatait a Westend Appban!

Megnyitott a Westend Under Armour

Megnyitott a Westend Under Armour

2020-12-03 14:11:15

Megnyitott az egyik legszélesebb választékkal rendelkező Under Armour üzlet! Egyedi kialakítással és exkluzív termékekkel vár az Under Armour a Westend földszintjén, ahol akár a Dwayne „The Rock” Johnson kollekció egyik darabját is beszerezheted! 

Sőt, most minden megvásárolt cipő mellé egy kereskedelmi forgalomban nem elérhető fém Under Armour kulacsot kaphatsz ajándékba!

Megnyitott az Under Armour a Westendben Megnyitott az Under Armour a Westendben

Az Under Armourról 

Az Under Armour-t 1996-ban alapította Kevin Plank futballedző. Plank eleinte a nagymamája alagsorában dolgozott, de hamar áttette székhelyét Baltimore-ba. A vállalat legelső találmánya egy olyan póló volt, amely egy különleges technológiának köszönhetően kiszűrte a nedvességet, ezzel szárazon tartva a sportolókat. Hatására a nagy márkák, mint az Adidas, a Nike és a Reebok is kifejlesztették saját nedvesség-szűrő technológiájukat. A ruhadarabokat megvette az NFL, így az Under Armour lassan hírnévre tett szert.

A márka akkor ért el nagy áttörést, amikor különböző filmekben megjelentek a cég UA logójával ellátott ruhák, amelyeket többnyire a főszereplők viseltek. A filmek miatt elért hírnév után Plank az újságokban is hirdetni kezdte vállalatát. Hamarosan a cég lett az XFL amerikai futball-szövetség hivatalos ruhaszolgáltatója. Ezután az Under Armour még több sportolót támogatott, olyan nagy nevek is a cég ruháját viselték, mint például Kevin Durant.

A legismertebb nemzetközi Under Armour sportolók (vannak már köztük akik visszavonultak, de továbbra is kapcsolatban állnak a márkával): Michael Phelps, Stephen Curry, Tom Brady, Lindsey Vonn, Anthony Joshua, Teddy Riner, és bár nem kimondottan élsportolóként de mostanra mégis vélhetően a legismertebb nemzetközi arcunk Dwayne „The Rock” Johnson. Magyarországon Szilágyi Áron, Karakas Hedvig, Illovszky Dominik, Benk András, a Budapesti Farkasok csapata és Rubint Réka is Under Armour által támogatott sportoló.

A további ajánlatokat és híreket keresd az Appban!
WESTEND APP LETÖLTÉSE

Gyűjtsd a pontokat, keresd a kedvezményes kuponokat az Appban!

Letöltöm a Westend Appot

Westend applikáció - Szokj hozzá a jóhoz!

A vásárlás új hulláma már a telefonodon is!
Töltsd le, szabd magadra és böngéssz a neked szóló lehetőségek között!

Miért jó a Westend ingyenes mobilalkalmazása

  • Kedvezmény Kuponok
  • Személyre szabott ajánlatok
  • Pontgyűjtés és azonnali ajándékok
  • Érintésmentes parkolás
  • Westenden belüli navigáció

A te telefonod, a te Westended