MOHITO Feminine Grunge

MOHITO Feminine Grunge

2020-09-03 09:38:27

Farmer, romantikus, alakot hangsúlyozó ruhák, motoros csizma és piros rúzs az esszenciája a MOHITO Feminine Grunge elnevezésű rockos kollekciójának. A nyaralások vége a megfelelő pillanat arra, hogy kiegészítsük a ruhatárunkat, miközben még élvezzük a múló nyár napsugarait. A szekrényünkben levő légies ruhák tökéletesek nyárra, de bakanccsal, csizmával és fekete dzsekivel kombinálva tökéletes viseletet biztosítanak a hűvösebb napokon is.

Keresd a MOHITO új kollekcióját a Westendben Keresd a MOHITO új kollekcióját a Westendben

Egyre gyakrabban választunk sötét színeket és hosszú farmert. A legdivatosabb kombinációkat megtalálod a Feminine Grunge kollekcióban. A Feminine Grunge annak a nőnek a története, aki a nyüzsgő nagyvárosban él, de a lakása a béke oázisa. Divatos megoldásokat keres, ugyanakkor értékeli a kényelmet és az egyszerűséget. A MOHITO legújabb kollekciója erről is szól.

Keresd a MOHITO új kollekcióját a Westendben

Egy miniszoknya szürke pólóval, egy klasszikus farmer ingruha magassarkú bokacsizmával vagy egy kislányos ruha nagy átmeneti kabáttal csak néhány az ajánlataink közül. Figyelmet érdemel az újságcikk mintás ruha vagy a fekete kosztüm, ami egy karakteres inggel kombinálva nem mindennapi megjelenést kölcsönöz.

 

A további ajánlatokat és híreket keresd az Appban!
WESTEND APP LETÖLTÉSE