× Átváltok a Westend applikációra

Keresd üzleteink ajánlatait a Westend Appban!

MOHITO, Spring Essentials 2020

MOHITO, Spring Essentials 2020

2020-01-31 09:41:37

A MOHITO bemutatja a tavaszi must have darabokat – egy delikát kollekciót, mely a nőies szépséget hangsúlyozza. A Spring Essentials fejbólintás a harmóniára, a természetességre és az egyszerű szépségre.

A közelgő tavasz a MOHITO-nál, mint mindig, most sem nélkülözi az aktuális trendekhez illő ajánlatokat. Puha anyagok és nagyon finom minták dominálnak. Az új évszak palettája a légies és természetes színekre alapul. Sok fehér és bézs, finom, tört zöld árnyalatok, elmosódott púderrózsaszín és kontrasztos tengerészkék, valamint a nemes barna és az arany színei jellemzik.

Keresd a Mohito Spring kollekciót a Westendben

A márka tervezői különleges darabokat kínálnak a tavaszra a finom, nőies stílus kedvelőinek. A Lookbook-ban találunk gyönyörű, kötött, bézs garbónyakú felsőt és midi szoknyát, mely természetes total look-ot kölcsönöz viselőjének. A nadrágokon és ingeken megjelenő cargo motívumok is figyelmet érdemelnek. A gyönyörű ingek és blúzok festékfolt hatású mintával a mindennapokon és az irodában egyaránt különleges kinézetet biztosítanak.

A márka 2020. tavaszi kínálatában különösen vonzó a fátyolos zöld igéző árnyalata, akár minimalista ruhán, akár ingen jelenik meg, valamint tökéletesen illik a farmer kékjéhez.

Keresd a Mohito Spring kollekciót a Westendben

A tavasz must have darabjai között megtalálható a púderrózsaszín, rövid fazonú kardigán, a nélkülözhetetlen bézs viharkabát és az ugyanolyan árnyalatú szivarnadrág. Ezek a szezon kötelező darabjai.

A Lookbookot a természet által inspirált, finom kiegészítők teszik teljessé. A márka delikát, arany fülbevalókat és gyűrűket, divatos nagy aranyláncot és hosszú medálokat ajánl – természetes színekben játszó műkövekkel. A közelgő tavasz nem lehet teljes nude színű magassarkú, borítéktáska és óriás nyeregtáska nélkül.

 

Fotó: Ina Lekiewicz

Modell: Clarie Collins / IMG London

Haj és smink: Aneta Kosrzewa

Stílus: MOHITO

Produkció: NEW ORDER WARSAW

 

Gyűjtsd a pontokat, keresd a kedvezményes kuponokat az Appban!

Letöltöm a Westend Appot

Westend applikáció - Szokj hozzá a jóhoz!

A vásárlás új hulláma már a telefonodon is!
Töltsd le, szabd magadra és böngéssz a neked szóló lehetőségek között!

Miért jó a Westend ingyenes mobilalkalmazása

  • Kedvezmény Kuponok
  • Személyre szabott ajánlatok
  • Pontgyűjtés és azonnali ajándékok
  • Érintésmentes parkolás
  • Westenden belüli navigáció

A te telefonod, a te Westended