× Átváltok a Westend applikációra

Keresd üzleteink ajánlatait a Westend Appban!

Parkolj féláron a Westend App segítségével!

Parkolj féláron a Westend App segítségével!

2022-05-16 09:33:37

Ha te is arra vágysz, hogy egy bevásárlóközpontban a vásárlás mellett a parkolás is könnyű és hatékony legyen, elfelejtenéd a parkolójegy utáni kotorászást, az automatáknál az apró keresést és sorban állást, akkor kövesd lépésről lépésre, hogyan lesz egyszerű a parkolásod a Westend applikációjával! Sőt, most egészen június végéig féláron parkolhatsz nálunk, ha a Westend mobilparkolást választod!

westend_app

Hogyan regisztráljak? 

A Westend applikációt érdemes már otthon, indulás előtt  letöltened, és pár kattintással regisztrálnod. Fontos, hogy ne ugord át az adatok megadását, mert csak így tudod majd igénybe venni a mobilparkolást, a pontgyűjtés és a vásárláshoz kapcsolódó kedvezménykuponok beváltása mellett.

Ha elkészültél az regisztrációval, nyisd meg a főoldalon található “mobilparkolás” menüpontot, add meg a  rendszámodat, valamint a bankkártyád adatait. A parkolási díj kifizetése automatikusan az OTP SimplePay rendszerén keresztül történik.  Jó hír, hogy mostantól a kauciót megszüntettük, így regisztrációkor nem zárolunk összeget a kártyádról. Abban az esetben, ha május 16-a előtt regisztráltál, a korábban levont 1900 forint kauciót a virtuális egyenlegedre jóváírjuk, melyet a következő parkolásaid során felhasználhatsz.  

Mi a teendőm parkoláskor?

A regisztrációt követően a rendszer már az első behajtáskor felismeri a rögzített rendszámot (vagy rendszámokat, ugyanis az applikáció egyszerre több rendszámot is tud kezelni), és automatikusan kinyílik a sorompó, nem kell papíralapú parkolójegyet kérned behajtáskor. Az applikációban automatikusan elindul a parkolásod, ahol virtuálisan követheted nyomon a parkolási időt és az aktuálisan fizetendő díjat, így nem kell félned, hogy elhagyod, elejted vagy véletlen kidobod a parkolójegyet.

Amikor végeztél a teendőiddel a Westendben, nincs más dolgod, mint kihajtani a parkolóházból. Nem kell sorban állnod a fizető automatáknál, mivel a bankkártyád regisztrálásával a virtuális parkolójegyet a rendszer a kihajtáskor lezárja, és a parkolási díjat a megadott bankkártyáról automatikusan levonja. A június végéig tartó kedvezményes időszakban pedig az 50% kedvezményedet automatikusan jóváírjuk. Korábbi parkolási adataidat az “Előzmények” menüpontban bármikor vissza tudod nézni.  

Hogyan érvényesíthetem a parkolási kedvezményt az applikációban?

A Westendben több esetben kínálunk kedvezményes vagy ingyenes parkolási lehetőséget, ilyen például a Cinema City, a Media Markt és a Westend Leroy árengedménye is. Nézzük, mit kell tenned, ha érvényesíteni szeretnéd a kedvezményeket!

westend_app

Cinema City minden vetítéshez 3 óra ingyen parkolási kedvezményt biztosít azoknak a látogatóknak, akik autóval érkeznek és a bevásárlóközpont parkolóházában parkolnak. A kedvezmény érvényesítéséhez keresd meg az Appban éppen futó parkolásod virtuális jegyét,  és mutasd be a mozipénztáraknál  az alul található QR kódot. A leolvasást követően a kedvezmény azonnal levonásra kerül az éppen futó parkolásodból, te pedig nyugodtan élvezheted a filmet. De nemcsak a moziban, hanem a Media Markt üzletében és a Westend Leroy étteremben is jár vásárlásod vagy fogyasztásod mellé kedvezményes parkolás. A Media Marktban (5.000 forint feletti vásárlás esetén) egy órát, míg a Westend Leroyban két órát írunk jóvá. Ezekben az üzletekben egy QR kódot kapsz, amit a már elindult parkolásnál tudsz beolvasni az applikációban. 

Ráadásul a közeljövőben az applikáció kiemelt ajánlatai között is találsz majd parkoláshoz kapcsolódó kedvezményeket! 

További kérdésed van a mobilparkolással kapcsolatban? Keresd fel a mobilparkolás GYIK-et, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot az app@westend.hu címen.

westend_app

Mire használható még az applikáció? 

A parkoláson kívül a Westend Applikációnak számos előnye van, ami praktikusan megkönnyíti a bevásárlást és segíti a tájékozódást a Westendben. Többek között:

  • személyre szabott ajánlatok a bevásárlóközpont több mint 400 üzletének legfrissebb kínálatából,
  • navigáció, ami segít eligazodni a Westend üzletei és szolgáltatásai között,
  • pontgyűjtési lehetőség – a látogatásaid után kapott pontokat azonnali ajándékokra vagy extra kedvezményekre válthatod be üzleteinkben vagy az infopultnál,
  • moziműsor, 
  • kedvenc márkáid kedvezménykuponjai is elérhetőek fenntarthatóbb, papírmentes módon.

Ha még nem tetted, érdemes regisztrálnod az applikációban, hiszen május 16-a és június 30-a között 50% kedvezménnyel parkolhat minden Westend Applikációval parkoló látogató! 

Töltsd le az applikációt, és legyél te is a Westend digitális közösségének új tagja! 

Gyűjtsd a pontokat, keresd a kedvezményes kuponokat az Appban!

Letöltöm a Westend Appot