× Átváltok a Westend applikációra

Keresd üzleteink ajánlatait a Westend Appban!

Tavaszi trendkörkép a Springfieldtől

Tavaszi trendkörkép a Springfieldtől

2020-01-20 11:31:28

Újragondolt tengerészstílussal, hímzett virágmintákkal, valamint western inspirálta bohém jegyekkel érkezik a Springfield tavaszi trendkörképe.

Népies western

A szezon első divatirányai között ismét hódít a népies jegyeket ötvöző, western inspiráció. Ennek részeként kasmír mintás ruhák és blúzok jelennek meg a Springfield legújabb kollekciójában, amelyek farmerral kombinálva kényelmes, de egyben nőies szetteket alkotnak. A klasszikus tavaszi trendként debütáló virágminták és aszimmetrikus szegélyű ruhák tökéletesen passzolnak a világos tónusú, kötött kardigánokhoz.

A western életérzést a rojtok és velúr kiegészítők teszik teljessé, a színpalettából pedig nem hiányozhatnak a terrakotta, a korall és az indigókék árnyalatok.

Springfield Népies westend kollekció a Westendben

Szafari

Az idei tavaszi trendek részeként kézműves jellegű, mexikói virághímzés jelenik meg a farmerokon, ingeken és pulóvereken. A szafari hangulatot az olyan elemek elevenítik meg, mint a khaki szín, a légies szabású ruhák és a batikolt hatású, kötött darabok.

Sötét farmerral, népszerű zenekarok logóival díszített felsőkkel és rojtos, kötött darabokkal kombinálva rock stílusú hatást érhetünk el – ezt még jobban kihangsúlyozhatjuk a szezonban rendkívül népszerű, mustársárga és gesztenyebarna kiegészítőkkel.

Springfield szafari kollekció a Westendben

Az új tengerész

2020-ban a Springfield az indigó színét alapul véve újragondolja az örök divatos tengerészstílust. Az ikonikus, kék-fehér csíkos kötött felsőrészeket a bohém, hímzett feliratok teszik még különlegesebbé. A farmerszoknyák, nadrágok és ingek fodrokkal, a kabátok pedig klasszikus szabásvonalakkal adják vissza a matróz életérzést.

A nagyméretű tengerészkék táskák, az aranyszínű ékszerek és a virágos, hímzett övek lesznek a szezon legfontosabb kiegészítői, amelyekkel a stílusunkhoz szabhatjuk a trendet.

Springfield tengerész kollekció a Westendben

 

További információkért látogass el a Westendbe,
vagy töltsd le a Westend applikációt a személyre szóló ajánlatokért!

Gyűjtsd a pontokat, keresd a kedvezményes kuponokat az Appban!

Letöltöm a Westend Appot

Westend applikáció - Szokj hozzá a jóhoz!

A vásárlás új hulláma már a telefonodon is!
Töltsd le, szabd magadra és böngéssz a neked szóló lehetőségek között!

Miért jó a Westend ingyenes mobilalkalmazása

  • Kedvezmény Kuponok
  • Személyre szabott ajánlatok
  • Pontgyűjtés és azonnali ajándékok
  • Érintésmentes parkolás
  • Westenden belüli navigáció

A te telefonod, a te Westended