× Átváltok a Westend applikációra

Keresd üzleteink ajánlatait a Westend Appban!

Új helyen és megújult külsővel tért vissza a Lush Westend!

Új helyen és megújult külsővel tért vissza a Lush Westend!

2022-04-30 09:03:19

Megnyitotta kapuit a Lush Cosmetics új üzlete a Westendben. A négy magyarországi üzlet közül ez az első, amely 96 négyzetméteres eladótérrel és egy egészen új vásárlói élménnyel várja a látogatóit új helyen, a Westend főbejáratának közelében.

 “Hatalmas öröm az egész csapatunk számára, hogy egy nagyobb üzletbe költözhettünk, ahol még több vásárló napját tudjuk majd feldobni termékeinkkel és a megszokott, csodás Lush-hangulattal! Továbbra is fontos számunkra, hogy mindenki, aki ellátogat hozzánk, úgy érezze, hogy nemcsak a számára tökéletes terméket találta meg, hanem egy élmény részese is lehetett." - Bujtor Barbara, a Lush Westend üzletvezetője.

Lush Westend

 Egy olyan időszakban, amikor a fizikai üzletek hatalmas gazdasági nyomás alatt állnak, a Lush továbbra is elkötelezett amellett, hogy mindenki számára elérhetővé tegye a termékeit és innovációkkal, új vásárlói élményekkel gazdagítsa látogatóit.

Az új üzletkoncepciónak és az egyszerűsített vásárlási folyamatoknak köszönhetően a vásárlói élmény sokkal átláthatóbbá válik majd. Az új koncepció a különböző termékcsaládokat - hajápolás, bőrápolás, fürdőzés, zuhanyzás és ajándékozás - azok saját identitását figyelembe véve mutatja be és lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy könnyedén válogathassanak a friss, kézzel készült kozmetikumok sokszínű választékából, beleértve az ajándékok hosszú sorát is, különös tekintettel a közelgő Anyák napjára. 

Újranyitott a Westend Lush

“REDUCING, REUSING, RECYCLING”

A cég “Leave The World Lusher Than We Found It” elvének részeként az egyik fő fókusz a bútorelemek újragondolása volt. Az etikusan beszerzett és tartós anyagokból készült új bútorok mellett az előző üzletből származó meglévő darabok újrahasznosítására és felújítására is sor került, ezzel csökkentve az üzlet felújítási folyamatának környezeti hatását és a keletkező hulladék mennyiségét.

Újranyitott a Lush Westend

Amióta csak Mo Constantine, a Lush egyik társalapítója – nem kevesebb mint 30 éve - feltalálta a fürdőbombát, a Lush nagy támogatója a testi-lelki jóllétnek. “Hiszünk a hosszú, gyertyafényes fürdőkben, a közös tusolásban, a masszázsban és a parfüm csodálatos illatában” – ez is része a szándéknyilatkozatunknak, és cégként a szellemiségünk alapjához tartozik.

Gyűjtsd a pontokat, keresd a kedvezményes kuponokat az Appban!

Letöltöm a Westend Appot