× Átváltok a Westend applikációra

Keresd üzleteink ajánlatait a Westend Appban!

Vedd fel a ritmust az új MEMÉME fehérneműkkel!

Vedd fel a ritmust az új MEMÉME fehérneműkkel!

2020-12-02 15:27:29

Mindennapra új hangulat! Üzeni a legújabb fehérnemű őrületet beindító MEMÈME márka – ejtsd „mimimi”.  Menő, belevaló mintájú fehérneműivel mostantól akár minden nap a hangulatodhoz passzoló darabot vehetsz fel. Keresd december 4-től a MEMÉME standot a Westendben!

Húzz magadra egy MEMÉME fehérneműt, és vedd fel a nap ritmusát! Válaszd a TRASH mintásat, és csempéssz egy kis fesztiváli hangulatot a ruhatáradba. Meló helyett szívesebben szürcsölgetnél egy koktélt egy trópusi tengerparton? Öltsd magadra a MEMÈME PALM pálmafamintás darabját. De ha a karácsonyi hangulat maximalizálásához a pulcsi és a zokni mellől már csak egy alkalomhoz illő bugyi hiányzik, akkor a MEMÈME -ben nem fogsz csalódni. Legújabb Winter kollekciója 4 vidám és sexy Karácsony ihletésű darabból áll. Mézeskalács őrülteknek melegen ajánljuk a „Cookie tester” mintájút. Ha idén úgy döntöttél, hogy ajándék helyett saját magadat adod a párodnak, öltsd magadra a karácsonyi csomagolás ihletésű „Gift” darabot. Norvég mintás pulcsik mellé a legjobb választás a „Sweater” névre hallgató bugyi. És ha egyszerűen csak egy vidám karácsonyi darabra vágysz, a Te ünnepi  hangulatodhoz legjobban passzoló minta a „Joy” verzió.

Fedezd fel a MEMÉME sokszínű fehérneműit! Fedez fel a MEMÉME márka sokszínű fehérneműit!
A MEMÉME fehérneműi elérhetőek a Westendben található pop-up standon!

És ami a legfontosabb! A MEMÈME  bugyikkal tényleg nem kell kompromisszumot kötnöd! Egyszerre szépek, kényelmesek, megbízhatóak és strapabíróak. Speciális vágási és varrási technológiánk segítségével azt kapod, ami a legkellemesebb a testednek. Kényelmes illeszkedés, lapos varrás, finom élek. Nincsenek gumiszalagok és címkék. Felejtsd el a testen lévő bevágásokat és a kényelmetlenséget! Vigyázunk az egészségedre, ezért csak és kizárólag modern és biztonságos anyagokkal dolgozunk. Magas minőségű festékanyagot használunk, amik garantáltan megtartja élénk színét, nem hagy nyomot a bőrön és a ruhán sem, nem okoz irritációt, vagy allergiás tüneteket.

Minden MEMÈME  bugyi két verzióban érhető el: egy klasszikus és egy tanga fazonnal. 

Ha kedvet kaptál, és Te is szeretnél a belevaló MEMÈME  lányok bandájához csatlakozni, akkor most akár személyesen is megteheted december 4-től a Westendben található pop-up standnál.

A további ajánlatokat és híreket keresd az Appban!
WESTEND APP LETÖLTÉSE

Gyűjtsd a pontokat, keresd a kedvezményes kuponokat az Appban!

Letöltöm a Westend Appot

Westend applikáció - Szokj hozzá a jóhoz!

A vásárlás új hulláma már a telefonodon is!
Töltsd le, szabd magadra és böngéssz a neked szóló lehetőségek között!

Miért jó a Westend ingyenes mobilalkalmazása

  • Kedvezmény Kuponok
  • Személyre szabott ajánlatok
  • Pontgyűjtés és azonnali ajándékok
  • Érintésmentes parkolás
  • Westenden belüli navigáció

A te telefonod, a te Westended