× Átváltok a Westend applikációra

Keresd üzleteink ajánlatait a Westend Appban!

We are Mohito Women

We are Mohito Women

2020-09-24 16:21:47

Női erő és pozitív kapcsolatok. Ezeket az értékeket mutatja meg a MOHITO márka a legújabb WE ARE MOHITO WOMAN kampányában. Az őszi-téli kollekcióban minden nő megtalálja a tökéletes stílust minden alkalomra, azt a szettet, amiben igazán kölünlegesnek érzi magát.

A MOHITO ismét a derekat kiemelő, nőies körvonalakra fókuszált. Ebben a szezonban az egyedi szabásvonal, a derék és a vállak hangsúlyozása viszi a főszerepet. Ez megjelenik az ingek, pulóverek és pólók szabásában is. A tervezők nem feledkeztek meg a divatos kabátokról sem. A kollekció számos változatban kínál kabátot, derékövvel és oversized stílusban egyaránt. Idén ősszel kötelező a midi hosszúság, különösen ha rakott szoknyáról vagy ruháról van szó. A legdivatosabb hatást magasszárú csizmával kombinálva érjük el.

Keresd a Mohito új kollekcióját a Westenben!

A színeket illetően a MOHITO kollekció színpalettáján jelen van a fekete és fehér klasszikus összeállítása vagy a bézs árnyalatai a karakteres burgundival, tengerészkékkel vagy a rózsaszín és a lila árnyalataival kombinálva. A kiegészítők fontos elemei a réteges építkezésnek. A kollekcióban megtalálható magassarkú csizma, derekat hangsúlyozó öv, míg a legdivatosabb kiegészítők a láncok és hatalmas fülbevalók. 

A további ajánlatokat és híreket keresd az Appban!
WESTEND APP LETÖLTÉSE

Gyűjtsd a pontokat, keresd a kedvezményes kuponokat az Appban!

Letöltöm a Westend Appot

Westend applikáció - Szokj hozzá a jóhoz!

A vásárlás új hulláma már a telefonodon is!
Töltsd le, szabd magadra és böngéssz a neked szóló lehetőségek között!

Miért jó a Westend ingyenes mobilalkalmazása

  • Kedvezmény Kuponok
  • Személyre szabott ajánlatok
  • Pontgyűjtés és azonnali ajándékok
  • Érintésmentes parkolás
  • Westenden belüli navigáció

A te telefonod, a te Westended