A legtrendibb napszemüvegek 2019 nyarán!

Trendi napszemüvegek Sophie ajánlásával!

 Melyik illik az arcformámhoz?

 

Mint minden nyáron, így idén is a napszemüveg szinte kötelező kiegészítő. És nem csak a vakító nap és az UV sugarak miatt.

A tervezők ebben a szezonban is figyeltek arra, hogy függetlenül az aktuális trendektől, minden arcformához megtalálható legyen a megfelelő napszemüveg. Lássuk, mit is diktálnak a nagy divatházak!

Szűk cicaszemek

            Ez a fazon idén nagyon divatosnak számít. Az 50-es éveket idézi, amelyhez remekül illik egy kendő a hajban és máris kiléptünk a szürke hétköznapokból!

Oversized szögletes napszemüvegek

            Egy kicsit elbújnál a világ elől? Megtaláltad a tökéletes darabot! Ráadásul remekül kombinálható sportos és elegáns szettekkel!

   

Kerek

            Személy szerint az egyik kedvenc fazonom, de csak ha helyesen, arcformához illően van kiválasztva! Ehhez a típushoz csodálatosan díszített keretekkel is hozzá lehet jutni, így igazán extravagánssá teszi a hétköznapi outfitet is!

 A pilóta

            Örök klasszikus, és örök kedvenc! Talán ez az a típus, amely a legtöbb arcformához jól illik, és bármilyen szettel megállja a helyét!

 

Természetesen még rengeteg napszemüvegtípus létezik, amelyekkel találkozhattok a WestEnd üzleteiben is, de ezek a legfőbb trendek 2019-ben, amelyek közül szinte bárki megtalálhatja azt, ami tetszik neki és igazán jól is áll rajta!

Most pedig lássuk, neked melyik fazon állna a legjobban: