Farmering az év minden időszakában - inspiráció az uraknak

A magyar átlag vásárlóközönség még mindig csak a lezser fiatalos szettekkel párosítja a farmeringeket, ellenben ma megpróbálom bebizonyítani, hogy ezen daraboknak van egy igazán markáns, formális oldaluk is. Nem véletlen, hogy mostanra időzítettem a témát, hiszen a strapabíró farmer szövet nagyon könnyen variálható a téli időszaban is.
Ugyan időről időre feltűnnek a klasszikus, elegáns darabok farmerosított változati, mint például a denim zakó, ellenben a farmering sosem megy ki a divatból, ahogyan a bőrdzseki sem. A farmering lehet hétköznapi, alkalmi de még üzleti összeállításunk alapdarabja is, csak a megfelelő fazon és szín kiválasztása fontos.
Amennyiben csak a lezser hétköznapokra szánjátok, akkor rengeteg fazonú koptatott darab közül válogathattok a legismertebb hazai fast-fashion boltokban.
Bátran variáljátok kedvenc kötött pulcsitokkal, vagy ha a már emlegetett elegancia jegyében szeretnétek kombinálni a farmeringeteket, akkor mindenképp egy klasszikus kék árnyalatú, slim fit vonalú darab mellett tegyétek le voksotokat, amit remek tweed zakókkal egészíthettek ki.
Az igazán bevállalósaknak ajánlom kössenek csokornyakkendőt is, így még stílusosabb lesz az aznapi összeállításuk.
Egész évben könnyen variálható az időjárásnak megfelelően, valamint a mindig aktuális trendeket is remekül kiegészíti – hiszen valóban egy sokoldalú darab.