3 tipp, hogy ne legyen nyűg a Valentin-nap

img

Hiába szeretnénk egy különleges Valentin-napot, sokszor a körülmények inkább nyűggé teszik: nincs meg az ideális ruha, a kiválasztott ajándék elcsépelt, a randihelyen pedig másik két párral kell osztozni az asztalon.
 
Felejtsük el a sablonos megoldásokat és a kompromisszumokat: a Springfield most segít, hogy idén stresszmentes legyen a szerelem ünnepe.
 
Mit csináljunk?
 
A romantikus belvárosi program gyakran inkább csak kiábrándító: a moziban a mögöttünk ülő végig kommentálja az eseményeket; az éttermekben jobban halljuk a szomszédunk udvarlását, mint a partnerünkét; a szabadtéri sétákhoz pedig valljuk be, hideg van.
 
Ahelyett, hogy megrögzötten keresnénk az ideális időtöltést, lássuk be, hogy a romantikus és gourmet élményekhez nem kell feltétlenül kimozdulni otthonról. Szerezzünk néhány gyertyát, rendeljünk a kedvenc éttermünkből és fókuszáljunk arra, ami a legfontosabb: egymásra.
 
Mit ajándékozzunk?
 
A karácsony után a második legnehezebb ajándékozási alkalom a Valentin-nap: igyekszünk olyat meglepetést találni, amely kifejezi az érzéseinket, nem elcsépelt és egy szívecskés párnánál kreatívabb.
 
Erőltetett és utolsó-pillanatos vészmegoldások helyett inkább lepjük meg a párunkat személyes emlékekkel: például egy fotómontázzsal vagy a közös emlékekhez kapcsolódó dalok gyűjteményével. Végül is a szerelemről és nem a drága ajándékokról szól ez a nap.
 
Mit vegyünk fel?
 
Ki mondta, hogy csak öltönyben és koktélruhában lehet ünnepelni? A hideg időben alkalmatlan kisruhák helyett inkább válasszunk valami kényelmesebbet: a Springfield Valentin-napi ajánlata vidám, egyszerű, és mégis passzol az alkalomhoz. A divatmárka legújabb kollekciójában egyszínű farmer-összeállításokat kínál fehér, piros és kék árnyalatokban, amelyek már a tavasz vitalitását és energiáit idézik meg. És hogyan is telhetne jobban az ünneplés, mint egy komfortos, de mégis divatos szettben?
 
A Springfield legújabb férfi és női kollekciójában egyszínű farmer összeállításokat mutat be a megszokott komfortos kialakításban, fehér, kék és piros tónusokban – ráadásul a termékek egy része a környezetbarát R[ECO]NSIDER előállítással készült. Neked melyik verzió a kedvenced?