5+1 okos tipp Glamour-napokra

Újra itt a tavaszi shoppingünnep, vagyis a Glamour-napok! Ilyenkor a tapasztalt shoppingolók szeme előtt rég áhított ruhák, cipők, és táskák végeláthatatlan sora lebeg - és ez rendben is van így! Ha azonban jobban átböngésszük a kuponokat, láthatjuk, hogy akadnak ám más típusú ajánlatok is, amiket vétek lenne kihagyni - a WestEndben ráadásul mindent egy helyen tudtok beszerezni!

 

  1. Parfüm a Rossmannból - 50%

Épp most fogyott el? Vagy kipróbálnál egy újat? Ajándékba lesz? Igazából mindegy, mert a Rossmannban számos parfümmárkát 50%-os kedvezménnyel tudtok megvásárolni, így mindenképp érdemes körbeszaglászni.

 

 

  1. Szemüveg - Optic World, Optika Plus - 30-50%

Egy jól megválasztott szemüveg igenis öltöztet, és ugyanolyan stílusos kiegészítő lehet, mint egy táska vagy egy ékszer. Épp ezért érdemes az Optic World és az Optika Plus kuponjait is kéznél tartani, hátha épp most találtok rá a tökéletes keretre! Előbbi üzletben 30%, utóbbiban 50% kedvezménnyel válogathattok a megjelölt termékek között.

 

 

  1. Hervis - 30% kedvezmény minden kerékpárra

A bicikli sem feltétlenül tipikus Glamour-napok zsákmány, de ha egyszer majdnem harmadáron lehet megvenni a Hervisben, akkor miért épp ezt hagynád ki? Jön a jó idő, nem fogod megbánni, ha beruházol egy kétkerekűbe!

 

 

  1. Kávé a Costában - két italra 50%

Egy egész (vagy akár több) napos shoppingolás bizony fárasztó dolog! Muszáj néha megpihenni, és feltöltődni! Ugorj be a Costába, és kérj rögtön 2 kávét, hiszen a kuponoddal két ital vásárlása esetén 50% kedvezményt kapsz.

 

 

  1. Yves Rocher - 40%

Természetbarát, növényi alapú, környezettudatos, kiváló minőségű - ez mind az Yves Rocher. Ha még nem ismered, itt az ideje, hogy kipróbáld az Yves Rocher valamelyik termékét, hiszen most Glamour-kuponoddal 40% kedvezményt kapsz!

 

 

+1. dm - fogkrém, mosószer

Nem olyan szexi, mint egy új felső vagy egy vad rúzs, de biztos, hogy szükséged van rá: igen, ez a fogkrém és a mosószer, amiből Blend-a-medet és Persilt például féláron tudsz venni a dm-ben a Glamour-napok alatt.

Az összes WestEndben beváltható kupon listáját itt találjátok - jó shoppingolást!