A MOHITO a nőiességet ünnepli a legújabb kampányában!

img

A MOHITO az elmúlt tíz évben azokat a hölgyeket öltöztette, akik szeretik a divatot és a kliséktől mentes városi eleganciát. A MOHITO tíz éves évfordulójának ünneplése során a női erőt helyezi a középpontba fő kérdésével: Mit jelent számodra a nőiesség?

 

A #celebratefeminity kampány megalkotásában részt vett Mateusz Stankiewicz, az a fotós, aki a MOHITO történetének első fotósorozatát készítette 2009-ben, Alicija WErniewicz és Pat Bouguslawski koreográfus közreműködésével. Közös tapasztalatuk és különböző temperamentumuk nyomán egy energikus kampány született, melynek helyszíne a divat megkérdőjelezhetetlen fővárosa: London

 

Idén ősszel a MOHITO körbevisz minket a városon, ahol a legújabb trendek olvadnak össze a klasszikusokkal és a hagyományokkal. Ez a kontextus adja a hátteret az erős minták és merész anyagok uralta kollekciónak, mely az örök klasszikusokra épít. A kollekció lehetővé teszi minden nő számára, hogy megtalálja azt a viseletet, amiben érzi a nőiesség erejét.

 

Az őszi/téli kampány alapja a téli bohém stílus, ami a szezon legerősebb trendje. Karakteres printek keveredése, meleg skótkockás anyagok, merész szövetek jellemzik, melyeket ovesize pulóverek és klasszikus ruhák egészítenek ki.

 

Mindezekhez jól illenek a kifinomult és gondosan válogatott kiegészítők, amik az évszak meghatározói. Az outfitek nemcsak elegánsak, de kényelmesek is. A színpaletta fő eleme most a tompa fekete, a szürke, a burgundi és az égkék. Idén a rózsaszín finom árnyalatai megjelennek a kordbársony szettekben. A kollekcióból nem hiányoznak a virágos minták, a különleges esésű ruhák vagy a romantikus bohém stílusú fodrok.

 

A kiegészítők között vannak óriás, díszes fülbevalók, övek geometrikus csattal, táskák szőrme részlettel, burgundi csizmák szövet felsőrésszel. Tökéletes kiegészítői az idei kollekciónak.