A nőnap programpalettája


Vapiano
 Az olasz konyhára specializálódott étterem elképesztően könnyed   ízvilágával teszi emlékezetessé az esti vacsorát. Mind a tésztaételek, mind a pizzák, valamint a risotto-k is minőségi alapanyagból készülnek, frissen. Az egészen egyedi hangulatú Vapiano nem más, mint egy falat Itália, minden egyes alkalommal. A hölgyek korosztálytól függetlenül imádni fogják, ha bele haraphatnak Firenzébe, Velencébe, Milánóba, Rómába és Nápolyba. A fenyőmagvas pesto-t első helyre sorolnánk a menü pasta kínálatából.  A minőségi borok természetesen elmaradhatatlan kellékei egy  Vapianos vacsorának. 

Häagen-Dazs
Häagen és Dazs, Te meg Én! Március nyolcadik napja kiváló alkalom arra, hogy megadjuk a maga romantikus módját a tavaszi felmelegedett időjárás velejárójának. A fagylaltok szerelmeseinek akár egészestés édességélményt is nyújthat a hangulatos Häagen- Dazs. Ellentétben megannyi jégkrémre és fagylalt gyártására specializálódott gyártókkal, a Häagen-Dazs nem tartalmaz semmi nemű tartósítószert, ahogyan mentes az emulgátoroktól és a színezőanyagoktól is. A Häagen-Dazs az, ami: jéghideg, színtisztán természetes édesség. Vigyázat, az  év első Häagen-Dazs fagyiélménye könnyen függőséget okozhat!

 

Cinema City
A meghitt hangulat egyik alappillére a film. Mivel nagy százalékban egy kényelmes kanapén elnyúlva, pokróc alá bújva nézünk filmeket otthon, erősen javasoljuk, hogy nőnap alkalmából törjük meg a hagyományt. Arról nem is beszélve, hogy tökéletes kép- és hangminőség bombasztikus élményt biztosít a WestEnd féle Cinema Cityben. A filmek kedvelői minden kategóriában találhatnak kedvükre valót, annál is inkább, hiszen a február végi időszakban, a vászon mindig az Oscar-gála filmjeivel töltődik ki – éppen ezért lehet kiváló választás a Holdfény és a Régi Város is. Ha éppen elolvadni támadna kedvünk nőnap alkalmából, az Énekelj! című animációs film kisállatai garanciát jelentenek majd egy rózsaszín felhőben úszó nap megkoronázására. 

 

 

La Gardenia
Természetesen ne feledkezzünk meg a legalapvetőbb "jelképes" ajándékról sem: egy szál, vagy egy csokor, bárhogy is legyen, a virág mindig jó ötlet. Ha igazán egyedi és különleges kompozíciót szeretnél, érdemes ellátogatni a La Gardenia virágüzletébe, ahol teljesen új szintekre emelték a virágkötés művészetét. Nincs az a nő a Földön, aki ne örülne egy egyedi csokornak.