A Springfield bemutatja az első r{eco}nsider parfümjét!

Természetes eljárásokkal készült a divatmárka legújabb parfümkollekciója, amely az összetételtől kezdve a csomagolásig teljesen lebomló.

 

A Springfield az idei őszi-téli időszakban egy parfümmel bővíti a fenntartható, R[ECO]NSIDER kollekcióját. A bevezetésre augusztusban kerül sor 13 országban, köztük Magyarországon, Spanyolországban, Portugáliában, Oroszországban és Mexikóban.

 

Az új R[ECO]NSIDER limitált kiadású parfüm egy környezetbarát, unisex illat. Természetes eljárásokkal készült, összetevői és formulája 99,7 százalékban lebomlóak, állatkísérlet-mentes, üvege pedig 100 százalékban újrahasznosítható. A csomagolása ökológiai forrásból származó szerves papírhulladék, amelyet a Forest Stewardship Council szervezet pecsétje igazol; az újrahasznosított üvegből készült palackon pedig címke és csavarós pumpa található, amely segíti a könnyű szétszerelést a teljes újrahasznosíthatóság érdekében.

 

MEGBÍZHATÓ ILLAT

 

A természetesség és a fiatalság jegyében készült R[ECO]NSIDER LIMITED EDITION parfüm az olaszországi citrusfélék és menta illatát idézi elsődleges jegyeiben. A másodlagosakban levendula és a frissesség jelenik meg szerecsendióba és rózsaborsba csomagolva. Végül az illat személyiségét a fás alap adja borostyánnal és mohával, hogy egy tökéletesen természetes illat maradjon a bőrön.

 

A RECO]NSIDER LIMITED EDITION friss, citrusos parfümként közelebb hozza a megóvásra szoruló természetet, a szakértők pedig olyan aromát alkottak, mely illeszkedik a jobb jövőért tett környezettudatos vállalásunkhoz.

 

JOBB A BOLYGÓNAK, JOBB NEKED.

 

Fejjegy

Citrus és menta

 

Bergamott

Mandarin

Borsmenta

Szívjegy

Aromás és fűszeres

 

Levendula

Zsálya

Szerecsendió

Rózsabors

Alapjegy

Fás, borostyán és moha

 

Cédrus

Borostyán

Moha

Pézsma

 

---

 

Termék- és modellfotók elérhetőek ezen a linken és a pressroomban:

 

PRESSROOM

http://pressroom.myspringfield.com/

Név: press

Jelszó: Springfield

 

A SPRINGFIELDRŐL

 

A Springfieldnek 875 eladási pontja van több mint 70 országban. A Tendam csoportnak, Európa egyik vezető divatvállalkozásának a része, amely a tömeges fogyasztásra szánt prémium ruházati cikk szegmensben képviseli magát 80 országban, több mint 2000 értékesítési ponttal, öt márkájával: Cortefiel, Pedro del Hierro, Springfield, Women’secret és Fifty.

 

További információért kérjük, látogassa meg a www.tendam.es weboldalt