A szezon kedvenc kiegészítői

Az oversize sál
Az örök kedvenc nem csak funkciójában tesz hozzá a mindennapjaidhoz: stílusos és szerethető kiegészítő. A takaró méretű darabok a legpuhább fonalakból készülnek, és bár jelenleg a pure árnyalatok uralják a kínálatot, a klasszikus monokróm árnyalatokat is megtalálni a fast fashion cégek bármelyikénél. A tavalyi év üdvöskéje a poncsó, mely szintén reneszánszát éli, hiszen szinte minden évszakban megállja a helyét. Minden kétséget kizáróan a mintás és kockás darabok a leglátványosabbak, a legegyszerűbb szabású kabátot is feldobják egyetlen pillanat alatt.

Kötött sapkák, fejpántok:
A sapka viselete elengedhetetlen a nagy téli hidegben, a haj és a hajhagymák védelmében, és a megfázás elkerülése végett. Csodás kötésminták, és kedves pom-pomok teszik különlegessé a klasszikus darabokat a szivárvány minden színében!
Aki a sapkát elvből elveti, annak jó alternatíva lehet a fejpánt, és a fülvédő is. A klasszikus elegancia képviselőinek jó hír, hogy a jelenlegi trendekben leginkább a „ráhajtással”készült darabok a  legnépszerűbbek, ezek pedig szinte kortól, és arcformától függetlenül mindenkinek jól állnak, az pedig csak hab a tortán, hogy a szövetkabátoktól kezdve a bundákig minden szetthez passzolnak.

 

 Kedvenc darabjainkat a Zara, H&M, I am, Tally Weilj, és a C&A özleteiben válogattuk, nézzetek körül ti is!

 Képek forrása: Pinterest