A szezon kulcsdarabja

img

Találd meg az alakodhoz illő fürdőruhát! A nyár egyik legfontosabb kérdése, és természetesen legégetőbb problémája, a tökéletes fürdőruha megtalálása. Nem elég, hogy passzolnia kell mindehol, de fontos, hogy kényelmes legyen, és barnulni is jól tudj benne. Évek óta célkitüzése a legnagyobb fürdőruha cégeknek, hogy a lehető legszélesebb rétegű vásárlóréteget szolgálják ki. A WestEnd City Center a legnagyobb márkákat sorakoztatja fel.
Lássuk a kínálatot, idén mivel rukkoltak elő a nagyágyúk:

Calzedonia
 A kollekció egy részét az újraélesztett Baywatch inspirálta, ennek jegyében a kollekcióban sportos mégis fancy darabokra is lehet bukkanni, azoknak ajánlják, akik sport közben sem akarnak lemondani a glamourról. Az anyaghasználat természetesen neoprén, a színek pedig fluoreszkáló neonok. A másik ihlet forrás Brazília és a 2016-os olimpia, így nem csak a kollekció, de a minden évben Veronában tartandó show is karneváli hangulatot idézett. Természetesen találhatóak klasszikus gyártmányok is és ebben a kollekcióban sem maradhatott el a modern hippisikk. A kollekció arca Adriana Lima, az egykori VS lány pedig igazán képviselni tudja bármelyik stílust.

Tezenis
Az idei nyár a fiatalság, bolodgság jegyében a hippi elelmeket, és a feztivál look érzetét hozza vissza: a must have look: háromszögű bikinifelsőt, eklektikus, hippi és a legnagyobb divatházak inspirálta mintákkal. A klasszikus és jól bevált darabokat kedvelőknek sem kell aggódniuk, mert  a szokásos egyszínű, és egyrészes darabok is a kínálat részét képezik.

Woman Secret
Neon színek, kislányosan bájos részletek, és alakformáló "kis csalások" jellenzik a kollekció darabjait. Letisztultság, klasszikus vonalvezetés, mégis modern, és játékos megjelenést biztosítanak viselőiknek. Ragyogj a parton Te is!