A WestEnd kedvenc gyerekkönyvei

img

Ünnepeljük együtt a Gyerekkönyvek Nemzetközi Világnapját! A megfelelő gyerekkönyv kiválasztása gyakran embertpróbáló feladat, ezért segítségül összeszedtük nektek kedvenc gyerekkönyveinket, kicsiknek és nagyobbacskáknak egyaránt.
 

A legkisebbeknek:

Kormos István - Vackor az első bében

Kormos István generációkat meghódító klasszikusa az ovis- kisiskolás korosztályt célozza meg töretlen sikerrel. Vackor - a piszén pisze kölyökmackó - kalandjain keresztül a legkisebbek is megérthetik és feldolgozhatják a beilleszkedéssel és az iskolakezdéssel járó izgalmakat és kihívásokat, az ifjonti szabadságvágyat és persze minden rosszcsont kölyök(mackó) álmát, a csavargást és az iskolakerülést.
 
A közös meseolvasás az egyik legkiválóbb kisgyermekes családi program, és Vackor kalandjainál keresve sem találni jobbat a célra.
 
Vásárold meg a Libriben
 

Nagyobbacskáknak:

Böszörményi Gyula - Gergő és az Álomfogók

Ki ne vágyna rá, hogy esténként, mikor elalszik, egy beszélő farkaskölyök szegődjön mellé álmában, és elkísérje kalandozásaiban?
 
Az Álomfogó hőse, Gergő viszont egyáltalán nem kívánja a farkaskölyök társaságát, mint ahogy azt se, hogy az általa csak Bolhásnak becézett segítőjével együtt vágjon keresztül az álmok néha mulatságos, máskor fenyegető erdején.
 
Gergő családja váratlanul meghívót kap a Vajákosok, Táltosok, Énekmondók, Sámánok és Egyéb Révülők Találkozójára. Az Álomfogó színes, kavargó világba repíti olvasóját, de hétköznapi gondjainkra ad választ.
 
Vásárold meg az Alexandra könyvesboltjaiban
 

Tinédzsereknek:

Suzanne Collins - Az Éhezők Viadala

Virágkorukat élik a fiataloknak szóló disztópiák, közöttük is kiemelkedő helyet foglal el Suzanne Collins regényfolyama, az Éhezők Viadala, amelyen keresztül olvasók milliói élhették át Katniss Everdeen kalandjait, ahogy a fiktív Panem elnyomottjai közül az elnyomó hatalommal szembeszálló tömegek élére állva mutat példát emberségből, igazságosságból és szabadságvágyból.
 
Suzanne Collins nagysikerű könyvsorozatának megjelenése óta bérelt helye van minden olvasni szerető fiatal könyvespolcán, de a felnőtt olvasóknak is elgondolkodtató és szórakoztató olvasmányélményt nyújt.
 
Vásárold meg a Libriben