A WestEndben épül át az Automobil és Tuning Show nyereményautója!

A március 24-26. között megrendezésre kerülő show szervezői szokás szerint nem csak az egyetlen belépőjeggyel megnézhető rengeteg látnivalóval és programmal kedveskednek a nagyközönségnek. A rendezvény fődíja idén is egy teljesen átépített sportautó, melyet az AMTS bármely látogatója megnyerhet, aki felnőtt, vagy családi jegyet vásárol a kiállításra.

Idén azonban nem csak maga a fődíj lesz exkluzív: az AMTS hagyományos „Élő Autóépítés” programjára – mely során a nyereményautó teljesen átalakul – ezúttal nem a kapukon belül, hanem két hónappal a rendezvényt megelőzően, teljes nyilvánosság előtt, a WestEnd City Centerben kerül majd sor.

A szervezők alapként egy Audi TT Roadstert választottak a 2017-es szezonra, melyen a műanyagos munkáktól kezdve, a futóművön, a felnin, a dekoráción, az utastér és hifi beépítésen keresztül szinte minden átalakításra kerül. Az autó - példaértékűen - 100%-ig legális, forgalmi engedélybe bejegyzett módosításokat kap, mellyel újdonsült tulajdonosa teljes biztonsággal közlekedhet majd a hazai utakon.

Az AMTS programjai között hatodik éve szerepel a háromnapos autóépítés, az elkészült járművek közül tavaly egy BMW Z4 Roadster, korábban pedig többek között egy Volkswagen Scirocco és a Volkswagen EOS került kisorsolásra. A csapat eddigi legkomolyabb mutatványa egy új Ford Mustang élő átépítése volt 2015-ben, mely az Európába érkezett legelső példányok egyike volt.
Az Audi TT Roadster kisorsolására az AMTS harmadik napján (március 26-án), közjegyző jelenlétében kerül sor. Maga a rendezvény is rengeteg újdonságot tartogat a látogatók számára: a rengeteg új nemzetközi látványosság mellett első ízben kerül sor például az elektromos járművekre, valamint kifejezetten szabadidőautókra koncentráló tematikára.

Az Automobil és Tuning Show ideje alatt egyetlen belépővel megtekinthető:
•    Carstyling.hu Tuning Show – hazánk legnagyobb autó- és tuning kiállítása
•    GYMKHANA Országos Bajnokság – A látványos autósport exkluzív versenye
•    Rusty Rodders Hot Rod Show - Magyar Hot Rod Autóépítő Bajnokság és show
•    Magyarok a világ járműgyártásában - hazánk nagyjai az autó- és motoriparban
•    Classic Automobil Show - restaurált / átépített klasszikus autók
•    Autómárkák, importőrök kiállítása – szalonautók, importőrök és koncepciók
•    Tuning találkozó és kiállítás - több száz magánépítő és klub bemutatkozása
•    Kabrió Kiállítás – exkluzív tárlat és vásár a legújabb „tetőtlen” modellekből
•    EV-GreenTech – elektromos autó kiállítás és az elérhető kínálat bemutatkozása
•    SUV Zóna – szabadidőautó kiállítás és az elérhető kínálat bemutatkozása
•    Egész napos programok – kültéren és beltéren egyaránt, az egész családnak

Az AMTS idén öt pavilont, valamint hatalmas kültéri területet tölt meg élménnyel. A színes felhozatalban bármely korosztály megtalálja a számítását, a számos kiegészítő program, show és bemutató pedig garantáltan kivételes szórakozást kínál a család minden tagja számára!

AMTS élő autóépítés a WestEndben:
január 25-29. minden nap 12:00 – 20:00 óra között.
Sajtótájékoztató: január 30. 10:00

Az Automobil és Tuning Show nyitvatartása:
március 24-25: 9:00-19:00 óráig, március 26: 9:00-18:00 óráig.


További információk:
www.amts.hu