Alapdarabok a téli gardróbodba


A novemberi időszak időjárás szempontjából kissé mostoha, hiszen hol süt a nap, hol esik az eső, hol pedig a szél fúj. Így sokszor csőbe húz minket az anyatermészet, és nem a megfelelő outfitet választjuk. Az ősz utolsó hónapja nem telhet el úgy, hogy be ne szereznénk a kötelező darabokat a télre. Össze szedtük Nektek, mi az amit semmi képp se hagyjatok ki a téli gardróbból!

A tökéletes kabát

Ugye minden évben a tökéletes télikabát megtalálása okozza a legnagyobb fejtörést?
Idén a parka mellett a szőrme kabátok a legdivatosabbak, szinte az összes boltban találunk belőlük, van ahol visszafogottabb darabokat, és van ahol extravagánsabbakat, mint ahogyan a képen is láthatjátok. Ha bevállalósak vagytok, keressétek a Zarában ezt a kék darabot! ;)

Egy divatos fejfedő

Amíg még nem esik a hó és nincs rettentően hideg, a sapkák helyett választhattok kalapot, ami megvéd a széltől, és nem utolsó sorban nagyon mutatós! Ha nem vagytok oda értük, a bojtos sapka még mindig hódít, a H&M-ben megtaláljátok ezt a kedves darabot!

Bokacsizma

Ősszel és a kora télen hódítanak a bokacsizmák! A boltokban rengeteg színben és fazonban megtaláljátok, akár magssarkút kerestek, akár laposat. Egy kilógó színes zokni, vagy egy mintás harisnya feldobja a szettedet! ;)
Ezért az extravagáns színért a CCC-be érdemes betérned!

Meleg pulcsi

Egy csinos meleg kötött pulcsi sosem árt! Ezzel a hűvösebb napon is még feleheted utoljára a kedvenc bőrdzsekidet, mielőtt melegebb kabátra váltanál. A legtöbb üzletben különleges darabokat is találtok, melyeket díszek, masnik dobnak fel. Ez a gyönyörű darab a Stradivarius kínálatából ellenálhatatlan!