AMTS 2018 élő autóépítés a WestEndbenAz elmúlt évekhez hasonlóan, ismét átépített autó a fődíj az Automobil és Tuning Show-n (március 23-25. Hungexpo). SŐT! Az AMTS AutoShow csapata idén nem csak egy, hanem rögtön két járművet is átalakít a rendezvény nyitásáig! Az első, amelyet belépőjegyeddel már biztosan megnyerhetsz, egy vérbeli kétüléses sportautó, egy Audi TT, mely az AMTS AutoShow harmadik napján kerül kisorsolásra a látogatóink között!

Az AMTS AutoShow hagyományos élő autóépítés programja idén is még jóval a rendezvény előtt lezajlik, méghozzá nem is akárhol: az első alkalomra január 25-29 között, a WestEnd City Center szívében felállított AMTS standon kerül sor, mindenki szeme láttára élőben, mindössze néhány nap leforgása alatt! 

Az elkészült autót bárki megnyerheti, aki teljes árú felnőtt, vagy családi belépőjegyet vásárol a rendezvényre, akár elővételben, akár a rendezvény helyszínén. Sőt, belépőidet akár a WestEndben is megvásárolhatod hoszteszeinktől az építés ideje alatt az AMTS standon, ha éppen arra jársz. Az átépített Audi TT pedig márciusban, az AMTS AutoShow harmadik napján kerül kisorsolásra - addig pedig még sok helyen találkozhatsz majd vele!

Gyere ki a WestEndbe és nézd meg, hogyan alakítjuk át az idei első AMTS-autót, melyet akár Te is megnyerhetsz! Vedd meg a jegyed MOST elővételben, olcsóbban, gyere el márciusban az AMTS-re és indulj Te is a fődíjért!

Részleteket a facebook esemény alatt olvashatsz, amit IDE kattintva találsz!