Anyák napja a WestEnd-ben!

Minden évben május első vasárnapján az Édesanyánkat ünnepeljük, amely egy remek alkalom arra, hogy eltöltsünk egy igazi csajos, anya lánya napot!

 

Ezen a napon szeretem az egész napomat vagy legalább a délutánomat Édesanyámnak szentelni, hiszen ez a nap az övé, róla szól!

 

A délutánt a WestEnd-ben fogjuk tölteni. Egy ebéddel nyitunk a Leroyban, hiszen nagyon szeretjük a sushit és szeretem, hogy ott széles választékot kínálnak az étlapon. A desszertet pedig a YogoYono-ban szeretném elkölteni. Imádom ezt a helyet, mert mindig kedvemnek megfelelően tudom összerakni a kis joghurtkelyhemet!

 

Ezután egy shopping túrára indulunk egy kis tavaszi gardróbfrissítés céljából. Mindenképp szeretném elvinni őt a Mango-ba, hiszen csodás tavaszi darabokra leltem ott a GLAMOUR-napok alatt.  A Massimo Dutti is határozottan a terveim között szerepel, ugyanis ott szuper örök darabokra lehet szert tenni.  Hogy az illatunk is tavaszi legyen szeretnék bemenni a Douglasba és felfedezni a tavasz legmenőbb illatait! Természetesen a felsoroltak mellett még más üzletekbe is ellátogatunk, ugyanis én kerül fordul belebotlok a szebbnél szebb ruhákba, cipőkbe!

 

Miután lejártuk a lábunkat ellátogatunk a Cinema City-be. Moziba járni mindenki szeret így szeretnék nektek néhány filmet ajánlani, amely a napnak egy szuper befejezése lehet! :)

 

  1. Zöld könyv - Útmutató az élethez

 

            Tony Lip egyszerű fickó, az a típus, akinek a problémamegoldó készsége kimerül az „előbb ütök és csak aztán kérdezek” módszerben. Egy kis mellékes reményében elvállalja, hogy egy afroamerikai zongorista, Don Shirley sofőrje lesz, aki Amerika déli államaiba indul turnézni, oda, ahol a helyiek nem látják szívesen azokat, akiknek más a bőrszíne. Don kifinomult stílusa szöges ellentéte az egykori kidobó ember nyers modorának, ám az út során rájönnek, van mit tanulniuk a másiktól.

 

 

  1. Hotel Mumbai

 

            Tíz elszánt terrorista köt ki Mumbai partjainál egy motorcsónakkal. Céljuk több helyszínen merénylet elkövetése a hatalmas indiai metropoliszban, amelyekkel a lehető legtöbb áldozatot akarják szedni. Utolsó célpontjukként benyomulnak a világhírű Taj Hotel luxusszállodába. Amíg a kommandósok megérkeznek, a hotelben egy örökkévalóságnak tűnő macska-egér játszma kezdődik a fegyveresek, valamint az ártatlan turisták és alkalmazottak között. A hotel alkalmazottjai közül néhányan a menekülés helyett inkább a maradás mellett döntenek, s életük kockáztatásával igyekeznek védeni a turistákat.

 

 

  1. Interjú Istennel

 

            Paul Asher afganisztáni tudósításai karrierjének legkellendőbb munkái. Miután hazatér a Közel-Keletről, a fiatal újságíró nehezen dolgozza fel a háborúban látott borzalmakat és mikor házassága is válságba kerül, teljesen elveszettnek érzi magát. Egy napon aztán különös interjúalannyal hozza össze az élet, egy férfival, aki azt állítja magáról, hogy Ő Isten. Paul kezdetben szkeptikusan fogadja a titokzatos idegen szavait, ám minél többet beszélgetnek, annál inkább az az érzése, hogy talán a férfi tényleg igazat mond.Vajon mit kérdezhet egy kíváncsi újságíró a Teremtőtől? És Te mit kérdeznél Tőle?

 

 

 

  1. Mia és a fehér oroszlán

 

            A tízéves Mia élete fenekestül felfordul, miután a családja úgy dönt, elhagyják Londont, és egy oroszlánfarmon kezdenek dolgozni Afrikában. Amikor megszületik Charlie, a gyönyörű fehér oroszlán, a kislány újra rátalál a boldogságra, és különleges barátságot köt az állatkölyökkel.Miután azonban Charlie betölti harmadik évét, Mia élete újra a feje tetejére áll, a kislány ugyanis rábukkan a nyugtalanító titokra, amelyet az édesapja megpróbált elrejteni előle. Miát a hatalmába keríti a félelem, hogy Charlie-nak baja eshet, ezért inkább megszökik vele. A két barát hihetetlen kalandra indul a dél-afrikai szavannán, hogy találjanak egy helyet, ahol az oroszlán szabadon élheti az életét.