Az „ezerarcú” szalmakalap

Az elegáns és ugyanakkor praktikus szalmakalap elengedhetetlen kiegészítője a vízparti öltözékünknek, hiszen nem csupán egyszerű fejfedő, hanem széles karimája védelmet nyújt a leégés ellen, megakadályozza, hogy elvakítson bennünket a nap, és fontos szerepe van a napszúrás elkerülésében. Sőt, napjainkban újra annyira közkedveltté vált, hogy az utcai viseletbe is visszalopózott.

Ha valódi dívaként élveznéd a nyári napsütést, akkor képzeld magad egy pillanatra Brigitte Bardot vagy Sophia Loren bőrébe, és válassz extra széles karimájú kalapot, mely színben és stílusban illik a fürdőruhádhoz és strandszettedhez!

Sárga virágmintás ruha: C&A

Kagylós szalmakalap: Springfield

Fehér fodros póló: C&A

Színes szalmakalap: C&A

Fodros ujjú armerruha: Gas

Arany szálas szalmakalap: C&A

A lehetőségek tárháza szinte kimeríthetetlen, rengeteg féle fejfedő közül válogathatsz. Idén a megszokott natúr színvilág mellett, hódítanak a színes és tarka kalapok is, valamint a hímzett és a szalaggal díszített modellek is szemet gyönyörködtetőek. Nemcsak a színek, hanem a formák tárháza is kimeríthetetlen, a baseball sapka formájútól, a szupernőies megkötős fazonig mindenfélét találni a boltok polcain.

Ha egész biztosan nem akarsz belebotlani egy tiedhez nagyon hasonló szalmakalapba, akkor tedd egyedivé nyári fejfedődet! Dobd fel egy színes kendővel, vagy ragassz rá kagylókat, sőt akár egyedi mintákat is festhetsz rá, egy jópofa sablon segítségével!

Tedd stílusossá a nyarad, és válaszd a hangulatodnak megfelelő kalapot a gardróbodból!

 
C&A - 4990 F   C&A - 2990 Ft  H&M - 3590 Ft
   
 

H&M - 2990 Ft

 Zara - 3990 Ft  Zara - 5990 Ft