Az ősz hírnökei: Just Cavalli és Julie Julsen pre-fall minikollekció

A nyár utolsó napjaiban az idő még meleg, de már nyakunkon a szeptember, lassan ideje felkészülni az őszi gardróbfrissítésre.

A Jewel4You kínálatában vadonatúj modellek találhatók többek között a Just Cavalli és Julie Julsen márkák pre-fall kollekcióiból.

Julie Julsen, a természet inspirációja

 

A Julie Julsen ékszereket a természet szeretete, a fák egyedi szépsége inspirálta.

A nyugodtság és biztonság forrását találhatjuk meg egy-egy nyakláncban, vagy karkötőben, amely az Élet Fája motívumra építkezve megtalálható szinte minden darabunkon.

A 925 sterling ezüstből készült ékszerek ezüst, rózsaarany, arany és fekete alapszínei, lágy tónusai kedvenc kiegészítői lesznek az ősz színeire építkező ruhatárunknak.


Just Cavalli, az indián nyár kedvence

Mint mindig, az optimizmus, glamour, luxus és csillogás a meghatározó a Just Cavalli idei kínálatában is.

A márka az utóbbi években sokat finomodott, mégis megőrizte jellegzetes, semmivel össze nem téveszthető, fiatalos, vagány, szexi és merész stílusát.

A mindig különlegességekre vadászó divatrajongók, akik az őszi hónapokban is szerenének szexis és színes, látványos kiegészítőket viselni, garantáltan a reflektorfénybe kerülhetnek egy-egy „letisztult vadságú“ Just Cavalli darabbal.


 

Just Cavalli férfi pre-fall minikollekció


A Just Cavalli pre-fall férfikollekcióját is a modernitás, luxus, egyediség jellemzi.

A „wildlife-hatású“ jellegzetes kígyómintát is megtalálhatjuk egy-egy darabban, de a férfikollekció idén inkább a letisztultság és időtállóság, klasszikus elegancia felé mozdul el.