Az ősz kedvenc trendje, a bőrkabát

Eme darab sikere hosszú évek óta töretlen, hiszen amellett, hogy a virágkorát élő szürke mackónadrágoktól kezdve az elegánsabb ruhákon át a basic farmer-póló összeállításig minden szettet megkoronáz. Másik hatalmas előnye, hogy bármilyen korosztályhoz is tartozz, garantáltan lesz olyan modell, szabásvonal, vagy szín, ami passzol hozzád.
Bár a legnagyobb divatházak bemutatóin most a hosszabb és trencskó fazonra hajazó darabok vitték a pálmát, a street fashion egyeduralkodója még mindig a rövid fazonú, vagány bőrdzseki. Amivel játszhatsz azok a színek, és a díszítések: egy-két szegecs, vagy egy vagány bordó árnyalat, és hipp-hopp egyedi lesz megjelenésed.

Mutatjuk, nekünk melyek a kedvenc darabjaink:

1.) A nőies vonalat erősítő szürke darab az Amnesia kínálatából:

2.) Ha szeretsz kitünni a tömegből, és persze csodás hasizmaid vannak, akkor imádni fogod a Coconuda kabátkáját:

3.) Ki mondta, hogy a bársony ruhához nem vehetsz fel egy motoros bőrdzsekit? Bátran keverd a textúrákat, hidd el, megéri kísérletezni: A Springfield mutatja, hogyan csináld!

 

4.) A Zara darabja nem csak azért csodás, mert a szezon egyik legszebb piros árnyalatát prezentálja, de még erre is rátesz a egy lapáttal, és lakk kiadásban hozza el a legnagyobb divatházak trendejeinek street változatát:

5.) Végül pedig lássuk az ősz kedvencét: a burgundit! Bátran passzintsd kőmosott szürke farmerrel, és motoros bakanccsal, aztán indulhatsz is! OOTD gyanús darab a New Yorker kínálatából: