Baba-mama szoba

A Baba-Mama szobát a WestEnd, csatlakozva a nemzetközi felhíváshoz és elváráshoz a Magyar Védőnők Egyesülete szakmai segítségével alakította ki. A szoba a WestEnd emeleti szintjéről fölfelé, lifttel vagy lépcsőn közelíthető meg a Semiramis Tetőkertre kivezető kijárat irányába.

A minden nap reggel 11.00 és este 7.00 óra között nyitva tartó Baba-Mama szoba elhelyezése szerencsés abból a szempontból, hogy utána a tetőteraszra rövid idő alatt kimehetünk levegőzni. Az elkülönített részben két pelenkázó szoba és egy WC van. A kényelmes karosszékek, világos bútorok mellett egy mikro található, így a bébiétel melegítése sem okozhat gondot. A szoba a babáknak teljesen ingyenes, de egy gyermekkel csak két felnőtt mehet be, hogy nyugalmat biztosítsanak a szoptató anyukáknak is.

Persze arra is van megoldás, ha csak egy gyors pelenkázásra van szükség: a gyermekmosdókban erre is van lehetőség: az aluljáró szinten a P1, P2, P3 parkolókhoz található bejárathoz közeli mosdókban, aföldszinten a Millennium kapunál található mosdókban, az emeleten pedig a Tetőkert kijáratánál található mosdókban.