VR Center nyílt a WestEndben!

Szakadj ki megszokott környezetedből és ismerd meg a virtuális valóság nyújtotta lehetőségeket nálunk a Bad Chicken VR Centerben!

 

Vedd fel a VR szemüveget, éld át a virtuális térben mindazt, amit eddig csak képernyőn láthattál.

Gyere és teszteld nálunk ügyességed és rátermettséged.

Szeretnél egy nagyváros felhőkarcolói között suhanni mint Superman? Megnézni mi van a Grand Canyon mélyén? Bálnákkal úszkálni a tengerben? Átélni a súlytalanság állapotát? Részt venni egy sivatagi hadműveletben? Túlélni egy zombitámadást? Kipróbálni az e-sportokat?

Válaszd ki a kívánt tartalmat és kezdődhet a garantált szórakozás. Válj egy új világ részesévé, ahol mindig a legjobb készülékeket találod meg, hogy szuper minőségben élvezhesd a legújabb játékokat, alkalmazásokat.

 

Gyere el a Krúdy Gyula tér 7. alatt található szórakoztatóközpontunkba, hogy megismerd a kikapcsolódás legújabb formáját! Csöppenj bele a jövőbe, éld át a csupa nagybetűs 3D ÉLMÉNYT, melyhez hasonló újszerű érzésben még nem volt részed!

 

A Bad Chicken VR Center csapata barátságos és segítőkész, hogy a széles választékból megtaláld a hozzád legjobban illő szórakozást. Ugorj be hozzánk és engedd, hogy beszippantson egy másik világ, a lenyűgöző látvány! Csak nehogy bent ragadj ;)