Boldog Anyák napját!

img

Van, aki élményt szeretne adni anyukájának ezen a szép napon, van, aki kézzel készít, vagy éppen kész ajándékot vesz. Senki sem ugyanolyan, még szerencse, hogy a WestEndben mindenki megtalálhatja a magához illőt.

Mini ajándék/programajánlónk

A Kreatív Hobby-ban ötleteket is adnak, hogy milyen DIY ajándékkal tudod meglepni szerettedet, ha éppen nem kerestél valamelyik közösségi oldalon egy jó videót. Legyen szó ékszerről, dekoros tárolódobozról, általad festett képről: itt megtalálod a hozzávalókat!

Ha tudod, hogy anyukád szeret olvasni, akkor a legjobb alkalom meglepni egy olyan könyvvel a Libriből, amit mikor elővesz, te jutsz az eszébe, meg az, hogy milyen jó érzés, ahogy elmerülhet a könyvben egy fárasztó nap után.

Boldog Anyák napját!

Jó közös program egy anya – lánya/fia mozifilm a Cinema City moziteremében, utána meg a kihagyhatatlan film-kiértékelés egy finom kávé mellett a Tetőteraszon, vagy valamelyik kávézónkban.

És persze a klasszikus Anyák napi ajándékot se feledjük: egy szép virágcsokornak minden anyuka örül, egy-két apró saját készítésű kiegészítővel pedig még inkább maradandó lesz a meglepetés.

Az ötletek bármelyikét is választod, vagy kitalálsz egy teljesen más opciót, biztosan nagyon boldog Anyák napjátok lesz, mert az igazi figyelem a legfontosabb.