Divattipek a hidegebb napokra

img

Kabátkörkép a Springfieldtől
 
A novemberrel elérkezett az idő, hogy beszerezzünk egy melegebb kabátot – azonban ez a legtöbb esetben kompromisszumokkal jár, mert nehéz megtalálni azt a fazont, amely egyszerre komfortos, vastag és divatos. A Springfield legújabb kültéri darabjainak tervezésekor ezeket a szempontokat vette alapul: elegáns szövetkabátokkal és meleg, gyapjúbéléses verziókkal érkezett meg a téli kollekciója.
 
Női kabáttrendek
 
A női kabátdivat terén idén az olyan melegebb és puha textúrájú anyagok kerülnek a fókuszba, mint a gyapjú vagy a szövet.
 
A föld színei és a nyers tónusok lesznek az idei tél legdivatosabb árnyalatai, de emellett - kifejezetten a vagányabb tollkabátok esetében - megjelennek az olyan energikusabb színek, mint az élénk kék és sárga.
 
A kabátok kialakításakor a Springfield ügyelt arra, hogy mindegyik fazonja könnyen kombinálható legyen a legújabb téli trendekkel és kiegészítőkkel – legyen szó bársonynadrágokról vagy élénkebb színű műbőr táskákról.
 
 
Férfiaknak
 
A Springfield férfi kollekciójában egyaránt megtalálhatjuk a gyapjúbéléses kordbársony- és szövetkabátokat, illetve a klasszikus dzsekiket. Mindegyik fazonra jellemző a márka védjegyeként ismert, kényelmes, laza elegancia.
 
Ebben a szezonban újdonságként megjelennek a hosszabb tollkabátok, zöld, kék és narancs árnyalatokban; a sportos (Harrington) férfidzsekik gyapjúgallérral és különböző fenntartható, R[ECO]NSIDER újdonságok.
 
A Springfield legújabb kabátjai divatos kiegészítői lehetnek egyaránt az elegánsabb és az urbánus stílusú szetteknek.
 
 
A SPRINGFIELDRŐL
A Springfieldnek 850 eladási pontja van több mint 70 országban. A Tendam csoportnak, Európa egyik vezető divatvállalkozásának a része, amely a tömeges fogyasztásra szánt prémium ruházati cikk szegmensben képviseli magát 90 országban, több mint 2000 értékesítési ponttal, öt márkájával: Cortefiel, Pedro del Hierro, Springfield, Women’secret és Fifty.