Ékszer: az ajándék, amivel nem hibázhatsz!

Az ünnepek közeledtével ugye már Ti is azon töritek a fejeteket, hogy mivel lepjétek meg szeretteiteket! Ha nem akartok kockáztatni, egy gyönyörű ékszer, vagy óra tökéletes választás! Az It's Time Shop kínálatában megtaláljátok a legdivatosabb darabokat!

PAUL HEWITT Perfect Match

A német PAUL HEWITT márka az idei év végén piacra dobta a Perfect Match névre hallgató díszdobozos kollekcióját. A doboz egy Sailor Line karórát és egy Anchor karláncot rejt. Különlegessége, hogy ez a Sailor Line női óra rose gold színű számlappal és mesh szíjal kizárólag ebben az összeállításban érhető el. A tökéletes párosítás hűen követi a mai trendet, miszerint a karórák mellett merjünk ékszereket viselni csuklónkon.

Az ünnepek közeledtével ez az összeállítás tökéletes ajándék lehet az ékszereket és órákat kedvelőknek.

 

CLUSE ékszerek

Az órák nagy sikere után a holland márka bemutatta az első ékszerkollekcióját: olyan karkötőket és karpereceket, melyek tökéletes kiegészítői  karóráinak. A CLUSE-tól megszokott minimál, kifinomult stílus tökéletesen jellemzi a kollekció minden darabját. A karkötők vékony láncokból, bársonyból vagy merev anyagból készültek, melyeket apró, finom gyöngyök vagy geometirai formák díszítenek a márvány mellett.

2018 elején érkezik is a CLUSE díszdobozos kollekciója is, melynek tartalma egy CLUSE karóra és egy hozzá tökéletesen illeszkedő karkötő.

 

Swarovski

A Swarovski kínálata változatos és minőségi darabokat kínál miden korosztály számára. A vállalat kristályokat, valódi drágaköveket, valamint késztermékeket, azaz ékszereket, kiegészítőket és dekorációt tervez, gyárt és forgalmaz.

A palettán órákat is találunk, melyek természetesen a SWAROVSKI minőséget és ismérveket is magukban hordozzák. Karóráik a svájci szerkezetnek, a jól megválogatott alapanyagoknak és páratlan kialakításuknak köszönhetően kitűnő kiegészítőként szolgálnak. Választhatunk automata és quartz modellek közül, melyek számlapját K1 zafír kristályüveg védi. Sokrétűségüknek köszönhetően kínálatukban minden generáció megtalálhatja stílusához illő ékszerét.