Elektromos töltőállomások

A WestEnd City Center ebben az évben is nagy hangsúlyt fektet a környezettudatos életmód népszerűsítésére, így az E-Mobility Network keretén belül elköteleztük magunkat mobilitás magyarországi támogatására. A töltők használata ingyenes.

Bővült elektromos töltőállomás állományunk, melynek köszönhetően  akár 16 gépkocsi egyidejű töltését tudjuk biztosítani!

A WestEnd City Center folyamatosan nagy hangsúlyt fektet a környezettudatos életmód népszerűsítésére, így az E-Mobility Network keretén belül elköteleztük magunkat mobilitás magyarországi támogatására.

Töltőállomásaink, melyek a P1, P3 és az A parkoló szinten találhatók, most már egyidejűleg 16 gépkocsi töltését tudják biztosítani, az új töltők kiépítésének köszönhetően.
Néhány fontos technikai adat, melyek hasznosak lehetnek: a töltőknek csatlakozónként 22 kW-os töltési teljesítményű töltőpontja van, ezáltal a háromfázisú töltési lehetőségnek köszönhetően az elektromos járművet háromszor gyorsabban tudják feltölteni a háztartásokban használt töltőkhöz képest. Azon kedves Vendégeink számára, akik bérleti szerződést kötnek velünk, napi 4 óra parkolást adunk ajándékba. A szerződést a P1-es szinten, a Műszakvezető irodában tudjuk megkötni. A töltők használata ingyenes.