Elengedhetetlen kütyük a nyárra!


IKON magazinunkban sorra vettük, mik azok a kütyük, amik elengedhetetlenek a nyári pörgéshez, most itt is össze szedtük Nektek! A magazint megtalálod infopultjainknál, vagy olvasd online ITT!

BULI BÁRHOL!

A kütyüknek életünkben jelentős szerepe van, a legelső faktor természetesen az életvitel megkönnyítése. Létezik azonban egy másik aspektus is, méghozzá a szórakozás, szórakoztatás, amely szintén nem elhanyagolható szempont.

A nyári fesztiválszezon nyújtotta izgalomnak és felfokozott hangulatnak nem csak az öltözködésben vanak meg a maga kellékei, hanem a kütyük terén is. A külső hangszóró nem csak a balatoni nyaraló verandáján, de még az utcán sétálva is kötelező kategória, az igazán bulis arcoknak.

NE ÉRJEN MEGLEPETÉS!

Nem nagyon létezik idegeket jobban próbára tévő szituáció, mint amikor a telefonunk teljesen  lemerül. Mindenki felvette a tökéletes arcát, összeállt a csapat, de a szelfi soha nem készül el, mert az 1% jelzése is eltűnt a telefonod jobb felső sarkából. Ezt te sem akarod, ugye?! A fesztiválok idején a powerbank a te „embered”. A hordozható töltőnek hála, mindig lesz idő egy utolsó szelfire, és mindig haza lehet telefonálni a szülőknek, hogy a harmadik napon elfogyott a pénzed, utaljanak!

RAKTÁROZD EL A PILLANATOT!

A powerbank szinte annyira szükséges kiegészítő a „bulihadjáratban”, mint a GOPRO kamera. Minden egyes flört, minden egyes koncerten csápoló tömeg, minden egyes koccintás rögzíthető, ha nálad van a kamerád. Hiszen tudod, ha nincs kint valami az Instán, akkor meg sem történt!