Ez lesz a férfi divat ősszel!

Ez lesz a férfi divat ősszel

Megérkezett a Springfield kora őszi férfi kollekciója

Az idei őszi férfi trendeknél a kényelmes és egyben sokoldalú ruhadarabok lesznek hangsúlyosak. A Springfield legújabb kínálatában a vintage daraboktól kezdve, a dad jeans fazonokon át egészen az ikonikus filmekkel és együttesekkel díszített pólókig mindent megtalálhatunk.

  1. Az új vintage

Kordbársony nadrágok és farmeringek - az első őszi napokra amerikai stílusú, új vintage vonalat megragadó ruhákkal készül a Springfield. A legújabb kültéri darabok a velúr bomberek, a khaki parkák, a szőrmegalléros dzsekik, illetve a kék és zöld tónusú mellények lesznek – ez utóbbiak akár narancssárga és vöröses árnyalatú, kontrasztos részletekkel kombinálva. A kollekció kulcseleme a bő szabás, amely komfortosabbá teszi a hétköznapi viseletet. 

 

Logós pólók 

Star Wars, Batman vagy KISS – a Springfield legújabb rövid ujjú pólókollekcióját ezekkel az ikonikus témákkal is díszítette. Az egyszínű, kényelmes felsőket a népszerű filmes és zenei grafikák, logók teszik igazán stílusossá, kiváló lehetőséget nyújtva az egyéni ízlésvilág kifejezésére.

Egyetemi hangulat

Praktikus és sportos darabok alkotják a Springfield amerikai főiskolai hangulatot idéző kollekcióját. Az élénk színű hosszú ujjú pólók, a retró stílusú tornacipők és a dad jeans farmerok tökéletes összetevői a komfortos, urbánus kinézetnek. 

  1. Kockás ingek

A kockás ingek egyszerre sokoldalúak és minden szezonban népszerűek. Nem csoda, hiszen ezeket a változatos alapdarabokat minden alkalomhoz felvehetjük: elegáns összkép érhető el egy chino nadrággal viselve; egy farmerral és pólóval kombinálva pedig városiasan lezser a hatása. Idén ősszel a Springfield kínálatában kék, zöld és narancs árnyalatokban lesznek elérhetőek.

Termék- és modellfotók elérhetőek ezen a linken és a pressroomban:

 

PRESSROOM

http://pressroom.myspringfield.com/

Név: press

Jelszó: Springfield

A SPRINGFIELDRŐL

 

A Springfieldnek 875 eladási pontja van több mint 70 országban. A Tendam csoportnak, Európa egyik vezető divatvállalkozásának a része, amely a tömeges fogyasztásra szánt prémium ruházati cikk szegmensben képviseli magát 80 országban, több mint 2000 értékesítési ponttal, öt márkájával: Cortefiel, Pedro del Hierro, Springfield, Women’secret és Fifty.

 

További információért kérjük, látogassa meg a www.tendam.es weboldalt