Fesztiválra várva

Reméljük már Ti is beindítottátok a fesztiválszezont, buliztatok a VOLT fesztiválon vagy a Balaton Soundon, és már várjátok a Szigetet is! A palettát az idei nyáron a nagyágyúk mellett színesíti még a B.my.Lake, a Strand Fesztivál, az EFOTT, a Campus, a Fezen, a SZIN, a dinamikusan fejlődő East Fest, és még lehetne sorolni...

Minden egyes fesztiválnak megvan a maga egyedi hangulata, stílusa. Különböző fesztiválokhoz pedig különböző megjelenés dukál!

Összeszedtünk Neked három üzletet, ahol garantáltan megtalálod a fesztiválszezon alappilléreit.

CALZEDONIA

A nyár kellős közepén még nem késő beruházni egy olyan fürdőruhára, amitől mindenkinek leesik az álla! Rengeteg fesztivál létezik, amelynek esszenciáját a vízpart adja meg. A Calzedoniában a létező összes fürdőruhastílust megtalálod, a lengéktől kezdve, az egyre inkább másodvirágzását élő egyrészes fürdőruhákig. Ha az előző napi, vagy éppen aznap hajnali bulit szeretnéd kipihenni a strandon, ne érd be az ezer éves fürdőruháddal, látogass el hozzánk a Calzedoniába!

PULL & BEAR

A kisebb, könnyen emészthető, rövid fesztiválokra való öltözködéshez, szívesen ajánljuk nektek a Pull & Bear-t. A P&B a legjobb választás lesz, ha szeretnél megjelenésben is azonosulni a fesztivállal, ahová mész. A lezser, laza hatást keltő pólók, atléták, szaggatott stílusú farmershortok kifejezetten illenek a magyar zenei kultúrához és a családias hangulathoz. A kiegészítők terén is bőven válogathatsz. A nyári lazaság alapkelléke a napszemüveg, amely ha elveszett vagy eltört az előző fesztiválon, vagy csak simán úgy érzed, hogy itt az ideje megújítani a szettet a SZIN-re, vagy a Campusra, a Pull & Bear leopárdmintás és Kurt Cobain stílusú szemüvegei csak rád várnak.

LEVI’S

Utolsó javaslatunkat kifejezetten egy konkrét fesztiválra szabjuk, ez pedig a Sziget! Az a Sziget, amely a magyar fesztiválok történetében a legnagyobb múltra tekint vissza. A 7 napos fesztivál előtt gyere be a WestEndben található Levi’s-be, hogy Te lehess a legnagyobb hipszter. A nyár végi rocksztár megjelenéshez elengedhetetlen egy hófehér, vagy koromfekete póló, amelyet a farmerdzseki borít – ami nem mellékesen életet is menthet, hiszen a Sziget rendszeres velejárója a nyár végi esőzés. Prémium fesztiválhoz, prémium minőség illik. Ha Sziget, akkor Levi’s!