FIFA 19 Tematikus Nap a Konzolvilágban

img

Szeptember 28-án a Konzolvilágban FIFA 19 Tematikus Nap vár minden kedves látogatót! A legújabb, és eddigi legélethűbb focis játék megjelenésének alkalmából a Konzolvilág WestEnd igazi focis díszbe öltözik. Pénteken a betérő látogatók két konzolon is kipróbálhatják az új játékot, de ajándékok és meglepetések is várják azokat, akik ezen a napon vásárolják meg az EA SPORTS legújabb alkotását.

A FIFA 19 a Magyarországon is elképesztő népszerűségnek örvendő, legendás focis játéksorozat eddigi legfejlettebb darabja, hivatalos FIFA – és most először UEFA Bajnokok Ligája – bajnokságokkal, több száz válogatott és klubcsapattal, és több ezer valódi játékossal. A legújabb grafikus megoldásoknak köszönhetően az aprólékosan modellezett stadionok és a 3D szkennelésnek alávetett játékosok hihetetlenül élethű formában jelennek meg a képernyőn. A FIFA 19 számos más extrát és fejlesztést kínál a korábbi epizódokhoz képest, így ez a játék minden focirajongó számára tökéletes vétel.

A FIFA 19 Tematikus Nap valódi fociünnep lesz a Konzolvilágban, ahol a hangulatról az autentikus díszlet, a játék kipróbálási lehetősége, és egész napos programok és meglepetések gondoskodnak. Mindenkit várunk szeretettel szeptember 28-án, pénteken, a WestEnd City Center -1. szintjén lévő Konzolvilág üzletben, nyitástól zárásig!